gratis-ios-apps

Deze 6 apps iOS apps zijn deze maand gratis

We kunnen er geen genoeg van krijgen: apps. Dagelijks maken we er driftig gebruik van en iedere keer weer zijn we erop te vinden. Of het nu de app of het openbaar vervoer of de laatste selfie is. Zonder de juiste app, lijkt ons leven niet meer compleet. Daarom zijn deze 6 gratis apps precies wat je deze koude maand nodig hebt.

Normaal betaal je voor ieder van deze 6 apps geld. De komende 30 dagen niet. De ontwikkelaars van deze zes apps hebben namelijk besloten 30 dagen lang de app gratis weg te geven. Daarna betaal je gewoon weer de volle bak.

Busybox

Busybox is een app die jou de tijd laat bijhouden die jij aan bepaalde activiteiten kwijt bent. Zo kan je eenvoudig bijhouden hoelang je met designwerk bezig bent geweest. Ook simpele taken als het versturen van wat emails of juist het bijwerken van je Twitter-feed is allemaal bij te houden. Zo krijg je een strak overzicht van jouw leven.

DayEntry

Een andere veel gebruikte app uit dit lijstje is DayEntry. Met DayEntry is het doel om iedere dag een notitie te maken van je gedachten op die dag. Zo heb je elke dag een handig overzicht van wat je hebt meegemaakt. Ook kan je precies zien waar je bent geweest.

Het toevoegen van mooie selfies inclusief geolocation is ook mogelijk!

Idioms Land

Wil je beter worden in Engels? Deze app (Idioms Land) geeft jou 1000 flashcards waarmee je sneller de Engelse taal machtig wordt. Flashcards zijn volgens onderzoek de beste manier om een taal of theorie te leren. Daar spelen veel ontwikkelaars slim op in, waaronder de app Idioms Land die tijdelijk gratis verkrijgbaar is!

Easy Spending

Een gat in je hand en is je geld telkens op voordat je het door hebt? Dan is de Easy Spending een ware goudmijn voor jou. Met de Easy Spending app kan je namelijk voortaan bijhouden hoeveel geld je kwijt bent aan welke instanties en activiteiten. Zo kan je eenvoudig besparen op gebruikelijke kosten en ben je voortaan aan het einde van de maand niet blut. Easy Spending is jouw troef.

My Handwriting Notes

De app My Handwriting Notes is een vrij unieke notitie app. Deze app houdt namelijk jouw notities in handschrift bij, waardoor je overal en altijd op deze bijzondere manier jouw notities bij de hand hebt. Met My Handwriting Notes kan je weer terug naar de tijd waar handgeschreven notities de norm waren. Authenticiteit ten top!

Smart Alarm Clock

Volgens kenners is de Smart Alarm Clock een van de beste wekkers die in de iOS App Store verkrijgbaar zijn. Het is daarom ook wel heel erg lekker dat deze app deze maand gratis te downloaden is. De Smart Alarm Clock app zorgt ervoor dat wakker worden niet meer zo’n hel is. Het is nu zelfs leuk om wakker te worden!

[mc4wp_form id=”1340″]

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie