iphone draadloze oordopjes

AirPods kopen? De nieuwe iPhone draadloze oordopjes!

AirPods gaan de klassieke earbuds van Apple na jaren vervangen en dat gaat niet zonder de nodige aandacht. Je kunt eindelijk AirPods kopen zonder dat jij je nog druk hoeft te maken om een kabel die naar je iPhone loopt. Deze nieuwe oordopjes van Apple zijn namelijk volledig draadloos en maken gebruik van jouw Bluetooth verbinding en ook zijn de AirPods onderdeel van de Beats-franchise. De gerespecteerde Apple websites 9to5Mac bracht ons al eerder dit jaar het nieuws dat de draadloze oordopjes bij de iPhone 7 meegeleverd zullen worden en je de Airpods los kunt kopen. Wij vertellen je wat je van deze oordopjes kunt verwachten en waar je AirPods kunt kopen.

Draadloze iPhone oordopjes zijn de toekomst

Dat er draadloze oordopjes voor de iPhone zouden komen wisten we allang. Maar dat AirPods kopen op basis van de laatste technologie mogelijk is, hadden we eigenlijk niet verwacht. Eerder werd gemeld dat er gebruik zou worden gemaakt van de Beats-infrastructuur. Dit blijkt niet het geval te zijn, er gaat namelijk gewerkt worden met de nieuwe W1-chip van Apple.

De AirPods zijn te vergelijken met oordoppen als de Motorola Verveones en Samsung Icon X, die we beide alweer enige tijd kunnen kopen bij Coolblue. Ook deze oordopjes zijn net zoals de AirPods draadloos alleen moeten wel via een USB-oplader opgeladen worden, wat bij de nieuwe oordopjes van Apple net wat anders gaat.

Check nu de laagste prijs van de Apple Airpods!

Je hoeft bij de AirPods geen oplader te kopen, het beschermhoesje fungeert namelijk ook als oplader. Dat betekent dat de oordopjes naar verwachting een nog minimalistischer uiterlijk krijgen dan de voorgangers. Wat vooral het verschil tussen de EarPods en AirPods maakt is de W1-technologie die we nog niet eerder bij Apple terugzagen.

De W1-chip is ook terug te vinden in de drie nieuwe Beats producten. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in de AirPods.

Update: Merknaam Airpods geregistreerd binnen EU-register

Goed nieuws, want de Airpods lijken er binnenkort al aan te komen! Met de komst van de iPhone 7, zal het niet lang duren voordat we Airpods kunnen kopen. Het is nog niet precies bekend hoe de oordopjes eruit komen te zien. Naarmate er meer bekend wordt omtrent de specificaties en het ontwerp, zal dit artikel een update krijgen.

De vermoedelijke prijs voor Airpods in Nederland zal rond de € 50,-  liggen, wat meer is dan de klassieke earbuds van Apple ( € 30,-). Je kunt nu al andere draadloze oordopjes zoals de Airpods halen, waar ook geen 3.5mm audiojack nodig is.

Kan je ook AirPods kopen met kabel?

Apple zal naar verwachting ook oordopjes maken die je met een kabel kunt gebruiken middels de Lightning poort. We schreven eerder al eens over de geruchten dat de iPhone 7 waterdicht gaat worden en dan is het waterdicht maken van de 3.5 mm ingang vrij complex. Deze oordopjes zal je niet kunnen kopen onder de naam AirPods, maar ze zullen wel degelijk op de markt worden gebracht, al dan niet door fabrikanten met een andere naam dan Apple.

Op het moment kan je nog geen AirPods kopen maar wel draadloze oordopjes van andere fabrikanten. Wanneer we meer weten over de release date van de nieuwe iPhone 7 oordopjes zullen wij je een update geven.

Ga jij in 2016 AirPods kopen? Reageer hieronder!

 

Check nu de laagste prijs van de Apple Airpods!

 

Hands on video van The Verge

 


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie