apple-tv-4-prijs

Apple TV 4 kopen? Wij vertellen het je!

Het duurde even, maar je kunt de Apple TV 4 kopen! De 32 en 64 GB-versie zijn met ingang van vandaag te koop bij de grote elektronica webshops. De vraag blijft echter, voor welk model Apple TV 4 moet jij kiezen? Beide modellen zijn interessant maar mogelijk is een upgrade helemaal niet nodig. Om jou te helpen bij het maken van je keuze, hebben wij beide varianten getest. Zo weet jij precies aan welke variant Apple TV 4 kopen je goed doet. Benieuwd naar onze mening? Lees dan snel verder over de Apple TV 4!

apple-tv-4-kopenWat krijgen we bij de Apple TV 4?

Als jij besluit om een Apple TV 4 te kopen krijg je diverse accessoires meegeleverd. Als we de verschillen in de opslagcapaciteit niet meenemen, zijn de twee Apple TV 4 varianten gelijk aan elkaar. Een duurdere Apple TV 4 kopen zou dus alleen nodig zijn wanneer je over meer opslagcapaciteit zou willen beschikken, namelijk 32 GB versus 64 GB. De Apple TV 4 prijs is voor beide varianten bekend, namelijk 178 en 229 euro. Naar onze mening een vrij schappelijke prijs voor een apparaat dat behoorlijke prestaties kan leveren.

Je krijgt bij het kopen van een Apple TV 4 de setupbox meegeleverd. Wil je meer ondersteuning? Dan kan je kiezen voor het Protection Plan van Apple. Ook kan je rekenen op een hoogwaardige HDMI-kabel plus een iTunes-giftcard ter waarde van 25 euro. Best wat add-ons bij een Apple TV 4 kopen dus!

Welke opslagcapaciteit moet ik kiezen?

Dan komt nu de lastigste keuze bij een Apple TV 4 kopen, welke opslagcapaciteit moet jij kiezen? 32 gigabyte of juist 64 gigabyte? Ben jij niet van plan je Apple TV 4 vol te zetten met alle nieuwe apps en tal van films, dan kan je prima kiezen voor de 32 gigabyte variant. Omdat je kan streamen via Netflix en Spotify is de extra opslagcapaciteit mogelijk nergens voor nodig. Daarom zou je in dat geval goed doen aan de 32 GB Apple TV 4 kopen.

Maar ben je een intensieve gebruiker die ook wel redelijk wat bestanden op de Apple TV 4 wilt opslaan? Dan is een 64 GB Apple TV 4 kopen een beter idee. Je weet dan zeker dat je alles met je nieuwe Apple TV device kan doen wat je zou willen doen en je hoeft je geen zorgen te maken om de resterende opslagcapaciteit. De kosten zijn weliswaar een euro of 50 hoger, maar dit kan het voor de intensieve gebruiker volledig waard zijn. De hogere Apple TV 4 prijs voor de 64 GB variant is daarom zeker te overwegen.

Waar kan ik de Apple TV 4 kopen?

Wil je de Apple TV 4 kopen tegen de laagste prijs? Dan is dat mogelijk bij de twee grootste elektronica-webshops van Nederland! Via de twee onderstaande linkjes kan je de actuele Apple TV 4 prijzen ontdekken en direct een Apple TV 4 kopen!

Verkoper Gratis verzending? Apple TV 4 – 32 GB Apple TV 4 – 64 GB
Bol  Ja! Klik hier! Klik hier!
Coolblue Ja! Klik hier! Klik hier!

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie