apple-watch-2-kopen

Apple Watch 2 kopen, specificaties en prijs

Dit Apple Watch model heeft wel heel lang op zich laten wachten. Jaren geleden kwam de voorganger van de Apple Watch 2 uit. Volgens ingewijden was Apple in dubio over de mogelijkheden van de smartwatch. Veel was al verwerkt in het eerste model, waardoor er te weinig reden voor consumenten zou zijn om de Apple Watch 2 te kopen.

Toch lijk je de Apple Watch 2 in het najaar van 2016 te kunnen bestellen. Mogelijk kan je zelfs de nieuwe Apple Watch kopen rondom de iPhone 7 release op 7 september.

Je krijgt een betere GPS, barometer, spatwaterdichtheid en een betere batterij. Maar is dit allemaal wel genoeg?

Wat is er anders aan de Apple Watch 2016

De Apple Watch 2 specificaties verschillen niet bijzonder erg van het eerdere model. Zo zal de processor beter zijn, maar het verschil zal niet direct merkbaar zijn aangezien de vorige processor al prima was.

Bekijk de laagste prijs voor de Apple Watch 2!

Alhoewel onbekend is welke processor precies met een Apple Watch 2016 kopen in huis wordt gehaald, lijkt het om een krachtiger model te gaan.

De behuizing zal verder ook een update krijgen, volgens ingewijden. Waar fans al jaren van droomden, zou wel eens werkelijkheid kunnen worden. Het display zou vermoedelijk van OGS gemaakt kunnen worden. OGS staat voor One Glass Display, ofwel een display volledig van glas. Dit heeft als gevolg dat je op meer plaatsen de Apple Watch 2 functioneel kan maken. Ook zal de Apple Watch 2 met een OGS display dunner zijn, simpelweg omdat er een laag glas kan worden verwijderd.

Betere sensoren en GPS

Zoals bekend zit de Apple Watch 2 vol met sensoren. Volgens MacRumors gaan diezelfde sensoren een stuk vooruit, aangezien daar de focus van Apple de laatste tijd op heeft gelegen.

Zo zullen er sensoren zijn die veel meer kunnen meten dan alleen je hartslag en bloeddruk. Wat dat precies mag zijn, is nog onbekend, maar geruchten gaan dat vooral op dit punt Apple grote stappen heeft gemaakt.

In 2016 de Apple Watch 2 kopen

We moeten helaas nog wat weken wachten, maar dan weten we wel of we de Apple Watch 2 kunnen bestellen in 2016 of 2017. De officiële specificaties zullen dan ook geüpdatet worden.

Benieuwd naar ander Apple nieuws? Bekijk dan een van onze overige artikelen over Apple!

Bekijk de laagste prijs voor de Apple Watch 2!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie