asus zenfone 3 kopen

Asus Zenfone 3 is betaalbaar, voor de budget-consument

We zien dat smartphone-fabrikanten anno 2017 absoluut niet te vergelijken zijn met een specialistische vakman. Kijk eens terug naar het jaar 2004. De marktleiders op het gebied van smartphones, niet te vergelijken met de nieuwe Asus Zenfone 3, waren allen hoofdzakelijk bezig met de productie van smartphones. Zo’n nieuwe Asus Zenfone 3 zou het gesprek van de dag zijn. Het zou zelfs delen van het marketingbudget opslokken.

Terug naar 2017, het jaar dat de Asus Zenfone 3 uitkwam. Een toestel met meer dan vijf inch, Android 6 en 32 gig geheugen. Waar is de tijd gebleven?

Asus en de Zenfone 

Alhoewel je het niet zou denken, had de bovenstaande inleiding te maken met Asus. De fabrikant uit China is namelijk een klassiek voorbeeld van een bedrijf dat helemaal niet gericht was op smartphones. Dat zijn ze overigens nog steeds niet, echter komen er steeds meer smartphones van het merk op de markt, waaronder de nieuwe Asus Zenfone 3. Kopen willen consumenten zeker, aangezien we alweer zijn beland bij de derde editie van de succesvolle Zenfone.

Enige maanden geleden kwam de Asus Zenfone Go uit. Een toestel met een 5 inch scherm 16 gb opslag en goede camera (13 megapixel). Asus, de maker van laptops en computers, doet nu ook in dit spel mee.

We zagen dat Asus trouwens al eerder actief was met andere producten. Neem bijvoorbeeld de onderstaande twee smartwatches als voorbeeld.

Is de Asus Zenfone 3 het kopen wel waard?

Laten we nog eens goed kijken wat de Asus Zenfone 3 ons te bieden heeft. Want we willen geen kat in de zak kopen, vooral niet als we met een op smartphonegvbied onbekende fabrikant te maken hebben.

De Asus Zenfone 3 is te koop in het goud en grijs. Een 5.5 inch scherm dat van energie voorzien wordt door een 4100 mAh batterij (wat heel veel is), kan jou in Full HD beelden tonen. Films kijken, memes liken en rechts swipen op Tinder is compleet normaal op dit budgettoestel.

Bekijk hier de actuele prijs van de Asus Zenfone 3.

Dat je dan ook voor amper 250 euro de Asus Zenfone 3 kunt kopen is een wonder. Maar wonderen zijn de wereld nog niet uit, want bij onder andere Coolblue is het toestel te koop.

Samengevat, dit is jouw nieuwe budget smartphone 

  • Scherp 5.5 inch Full-HD scherm
  • 16 Megapixel camera, dus 3 meer dan het broertje Zenfone Go
  • 3 GB werkgeheugen
  • Vingerafdrukscanner? Ook aanwezig.
  • Dual Sim! Lang leve China!

Dus samengevat is dit toestel uitstekend voor de prijsbewuste consument. Of je dan ook meteen de Asus Zenfone 3 moet kopen ligt aan jou. Vind jij de bovenstaande (belangrijkste) specs van de Zenfone 3 belangrijk? Dan is de keuze snel gemaakt.

Bekijk hier de actuele prijs van de Asus Zenfone 3.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie