Asus-ZenWatch-2

Asus Zenwatch 2 kopen in 2015?

Wij hebben hem binnen, de Asus Zenwatch 2. Kopen of toch laten liggen en wachten op de nieuwe Samsung Smartwatch? Dit is de eerste poging van Asus om mee te doen in de Smartwatch markt en volgens ons hebben zij dat vrij goed gedaan. Wij hebben voor jou deze nieuwe smartwatch bekeken en hebben voor jou op een rijtje gezet waarom jij de Asus Zenwatch 2 wel of niet zou moeten kopen. De Asus Zenwatch 2 prijs is in vergelijking met de Apple Watch bijzonder laag, dus dat zou wel eens heel erg interessant kunnen zijn. Maar moet je nu wel of geen Asus Zenwatch 2 kopen?

asus-zenwatch-kopen

De Zenwatch 2 in vergelijking met andere smartwatches

Wat ons vooral opvalt aan de nieuwe smartwatch van Asus is niet zozeer het design, maar de prijs. De Asus Zenwatch 2 is namelijk bijzonder laag geprijsd (slechts 180 euro voor een smartwatch van een groot merk). Asus heeft geprobeerd om met haar nieuwe smartwatch niet alleen functionaliteit maar ook stijl te benadrukken. Als we het complete aanbod smartwatches bekijken zien we al snel dat het debuut van Asus niet de minste is. Een Asus Zenwatch 2 kopen voor het design zou het namelijk volgens ons al waard zijn.

Er is uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Als we het bandje van de Asus Zenwatch 2 bekijken zien we dat er goed is nagedacht over de gebreken van eerdere smartwatches waar het sluitingsmechanisme zwak en fragiel was. Asus heeft een sluiting gemaakt zoals een sluiting hoort te zijn en dat zien we maar al te graag.

Wat een Asus Zenwatch 2 kopen nog logischer maakt, is de langer accuduur. Er is op het moment nog geen smartwatch te koop voor minder dan 200 euro met een vergelijkbare accuduur.

Wat zouden wij graag anders zien aan de nieuwe smartwatch van Asus?

Natuurlijk zijn er wat puntjes die wij graag anders hadden gezien, maar dat geeft niet minder reden om een Asus Zenwatch 2 te kopen. Zo hadden we graag een kleinere kast gezien om de binnenkant van de Zenwatch nog beter te verbergen. Doordat het bandje van de Asus Zenwatch 2 van hoge kwaliteit is, heb je gelukkig geen last van de wat grotere kast.

Als je twijfelt tussen het kopen van een Asus Zenwatch 2 en Apple Watch dan is het grootste onderscheid te maken tussen de intensieve en recreatieve gebruiker. De Zenwatch 2 is in vergelijking met de Apple Watch wel waterdicht (IP55 Rating) en kan dus voor de meest extreme toepassingen gebruikt worden. Maar was jij dat dan van plan?

Moet jij de Asus Zenwatch 2 kopen? 

De Asus Zenwatch 2 kopen, is het een slimme beslissing? Volgens ons wel, aangezien de Zenwatch 2 voor slechts 180 euro verkrijgbaar is. Dat betekent dat je meerdere keren de Zenwatch 2 kan kopen voor de prijs van een Apple Watch. Ook wegen de vele voordelen van de Zenwatch 2 zeker op tegen de enkele nadelen waaronder de wat grotere kast.

Overigens is de Zenwatch 2 ook uitstekend als cadeau voor bijvoorbeeld de aankomende feestdagen. Vraag bij de webshop of de smartwatch kan worden ingepakt en maak iemand ongelofelijk blij met deze smartwatch van niveau!

Wil je de Asus Zenwatch 2 kopen? Dan kan dat hier bij Coolblue!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie