kopen asus zenwatch 3

Asus Zenwatch 3: Kopen, review en prijs

Toen vorig jaar de voorganger van de Asus Zenwatch 3 uitkwam, waren we lyrisch over het design en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Amper een jaar later kan je de Asus Zenwatch 3 kopen en het eerste wat wij ons afvroegen was of deze smartwatch zijn voorganger kan overtreffen.

Met een prijs van rond de 250 euro is de Asus Zenwatch 3 een van de goedkoopste smartwatches die je kunt kopen, vooral gezien de functionaliteiten. Is deze nieuwe slimme horloge van Asus het geld waard en moet je de Asus Zenwatch 3 kopen?

Uniek ontwerp – Bijzonder stijlvol

Wat ons het meeste opvalt aan het ontwerp van de Asus Zenwatch 3, is dat er is gekozen voor een totaal nieuw ontwerp. Asus wilde duidelijk niet voortbouwen op het eerdere succes en liet de smartwatch opnieuw ontwerpen. Door te kijken naar de huidige voorkeuren van smartwatch-liefhebbers en het dagelijkse gebruik van de vorige Zenwatch, wist Asus een doeltreffend design te creëren.

Want zoals je waarschijnlijk al was opgevallen, is de Asus Zenwatch 3 niet meer rechthoekig maar rond. Gebruikers gaven in diverse feedbackrondes aan dat zij liever een Asus Zenwatch kopen die veel overeenkomsten vertoont met een normaal horloge, in plaats van een futuristisch ontwerp.

Dit heeft ervoor gezorgd dat er een bijzonder slim horloge is verwerkt in een traditioneel design. De behuizing van de Asus Zenwatch 3 is bijzonder robuust en kan dus tegen een stootje. Ook zijn de gebruikte materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor krijg je een prachtige smartwatch voor een goede prijs.

Wil jij vandaag nog de Asus Zenwatch 3 bestellen? Controleer dan hier de laagste prijs.

Asus Zenwatch 3 in de praktijk

Aan de zijkant van de Asus Zenwatch 3 zijn diverse knoppen te vinden die er vooral voor zorgen dat de basisfuncties eenvoudig te bedienen zijn. Zo is de middelste knop in het leven geroepen om het scherm te (de-)activeren en dienen de overige knoppen vooral voor het omhoog of omlaag gaan in menu’s. Ook kan je de knoppen zelf toewijzen aan diverse functies, zoals het inschakelen van de economische stand waarmee de batterij van de Asus Zenwatch 3 langer meegaat.

In tegenstelling tot veel andere smartwatches, kan je de Asus Zenwatch 3 kopen met AMOLED-scherm voor onder de 300 euro. Hierdoor kan je vanuit alle hoeken eenvoudig informatie van het scherm aflezen en heb je zelden last van lichtinval.

Wat vooral handig is aan de Zenwatch, is dat deze slimme horloge door de ingebouwde lichtsensor automatisch de helderheid van het scherm kan aanpassen. Indien je dat liever zelf doet, is deze functie met gemak uit te schakelen.

Dunner en beter

Voordat je de Asus Zenwatch 3 kon kopen, moest je het doen met de 10 millimeter dikkere voorganger. Nu was de Zenwatch 2 ook niet ‘dik’ te noemen, maar het kon altijd dunner. Dat heeft Asus begrepen en daardoor is de Asus Zenwatch 3 dunner en ziet de smartwatch er strakker uit. Ook is de behuizing waterproof en kan je dus de smartwatch tijdens het zwemmen gewoon aanhouden.

Aan de binnenkant is een Snapdragon 2100 chipset te vinden, waardoor de Asus Zenwatch 3 nog beter presteert dan veel andere smartwatches. Vooral gezien het prijsniveau, is de Asus Zenwatch 3 een uitstekende koop.

Hoelang gaat de Asus Zenwatch 3 mee?

Een enorm groot probleem van veel smartwatches die je op het moment kunt kopen, is de accuduur. De Apple Watch houdt het nog geen dag vol en ook de Samsung Gear S3 mag wel wat langer meegaan.

De Asus Zenwatch 3 houdt het maar liefst 48 uur vol met normaal gebruik. Als je een minder intensieve gebruiker bent, kan deze periode nog langer worden.

Wil je de Zenwatch snel opladen? Dan kan je gebruik maken van HyperCharge om binnen een half uurtje de smartwatch volledig op te laden.

Conclusie: Moet jij de Asus Zenwatch 3 kopen?

Als jij niet meer dan 300 euro wilt betalen voor een smartwatch, dan moet je absoluut de Asus Zenwatch 3 kopen. Voor slechts € 250,- kom je al in het bezit van deze smartwatch die niet onder doet voor de duurdere concurrenten (Samsung, Apple en Motorola).

Wil jij vandaag nog de Asus Zenwatch 3 bestellen? Controleer dan hier de laagste prijs.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie