Vijf geweldige Airplay speakers

Alhoewel er tegenwoordig diverse manieren zijn om Airplay toch op je Sonos speaker te laten werken, zijn de Sonos speakers niet perfect. Als jij namelijk een fervent Apple Airplay gebruiker bent, zal het je niet ontgaan zijn dat Airplay niet op iedere speaker te gebruiken is. Airplay speakers zijn daarom steeds meer een aparte productcategorie aan het worden.

Doordat er een compleetoverzicht ontbreekt van de Airplay speakers die jij kunt kopen, koos ik een vijftal Airplay speakers uit waar onze lezers zeer tevreden over zijn.

Benieuwd wat de beste speakers zijn om in combinatie met Airplay te gebruiken? Check dan de vijf geluidsfabrikanten die wij hieronder onder elkaar geknald hebben.

Libratone Zipp

Draagbaar, sterke accu en dubbele tweeters. De Libratone Zipp is voorzien van uitstekende materialen waardoor de audiokwaliteit bovengemiddeld is. Alhoewel NFC niet is verwerkt in de Libratone Zipp, is het wel onderdeel van ons rijtje Airplay speakers.

De Zipp werkt namelijk samen met Airplay, waardoor je waar je ook bent, jouw Apple device kunt koppelen aan de Libratone Zipp.

Laad de accu op en je kunt op het strand of in de rij voor de achtbaan jouw favoriete muziek aan de wereld kenbaar maken. De allerkleinste minuscule details in de audio kunnen herkend worden, wat alles over deze Airplay speaker zegt.

Je kunt de Libratone Zipp kopen vanaf € 269,-

Bowers & Wilkins A5

Moet je wel een draagbare speaker als de Bowers & Wilkins A5 kopen voor een bedrag van boven de 400 euro? Volgens ons wel, tenminste, als je op zoek bent naar een Airplay speaker van hoge kwaliteit.

De uiterst eenvoudige plug-en-play mentaliteit van deze B&W speaker zorgt ervoor dat het gebruiksgemak optimaal is. De kwaliteit van de audio? Dat is precies van het niveau dat we van Bowers en Wilkins mogen verwachten. De B&W A5 kan namelijk audio overbrengen tot jouw oren op een wijze waar wij alleen maar gelukkig van kunnen worden.

En ja, ook dit model behoort tot ons rijtje Airplay speakers.

Je kunt de Bowers & Wilkins A5 kopen vanaf € 499,-

Naim Mu-SO QB

Ik krijg wel eens de vraag waarom speakers zo duur zijn. Het antwoord is altijd hetzelfde: “Als het op audio aankomt, kunnen de juiste (hoogwaardige) materialen voor een ongekende kwaliteit zorgen”. Dit is dan ook waardoor de Naim Mu-SO QB in ons lijstje Airplay speakers te vinden is.

Alhoewel deze speaker geen accu heeft en dus niet draadloos te gebruiken is, is het een geweldige toevoeging voor iedere ruimte. Deze Airplay speaker is in staat om iedere ruimte te vullen met melodieuze tonen die ook echt beter klinken dan op goedkopere speakers.

Met een snoeiharde 300 watt versterker en vijf verschillende drivers weet je dat je met de Naim Mu-SO QB een speaker kunt kopen waar je respect voor hebt.

Je kunt de Naim Mu-SO QB kopen vanaf € 799,-

Yamaha WX-030 Musiccast

Deze speaker van Yamaha is een hele mond vol, maar het is wel een Airplay speaker. Dat gezegd hebbende, is de Yamaha WX-030 Musiccast tegen de prijs van € 239,- een voortreffelijke deal.

Het unieke, door Yamaha ontwikkelde, MusicCast systeem zorgt ervoor dat je met groot gemak muziek van A naar B streamt. Door deze lage prijs, is het ook nog eens aantrekkelijk om na verloop van tijd je speakerinstallatie uit te breiden, door bijvoorbeeld nog een Yamaha WX-030 Musiccast te kopen.

Van welke muziek je ook geniet, de Yamaha WX-030 Musiccast zorgt ervoor dat de tonen goed uit de verf komen!

Je kunt de Yamaha WX-030 Musiccast kopen vanaf € 239,- 

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Wil jij echt de beste Airplay speaker van alle denkbare Airplay speakers in huis halen? Dan is er maar één speaker die jij moet kopen en dat is de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless.

Het trotse paardje uit de rij van speakers uitgebracht door Bowers & Wilkins. Het was niet onze intentie om meer dan een enkele keer een speaker van Bowers & Wilkins aan dit lijstje toe te voegen, echter is dit merk de onbetwiste leider op het gebied van Airplay speakers.

De technologie achter de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless speaker zorgt voor een probleemloze overdracht van de audio. Dat is te merken aan het geluid dat door de vier ingebouwde speakers en subwoofer wordt voortgebracht. De kraakheldere tonen zorgen voor een audio-ervaring van hoog niveau. Of dat nu via je smartphone of Airplay-device is.

Je kunt de Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless kopen vanaf € 699,-


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie