bose qc 35 kopen

Bose QC 35 Quietcomfort – Review en waar kopen?

Goedkoop is de Bose Quietcomfort 35 niet en een aanbieding zal je niet snel vinden, maar wil je dat eigenlijk wel? De Bose Quietcomfort 35 is de koptelefoon voor de luisteraar met oog voor detail. Een van de beste koptelefoons ooit tegen een meer dan redelijke prijs.

Een uniforme verkoopprijs en een uniform oordeel, iedereen is het eens over de kwaliteit van de nieuwe Bose koptelefoon. Waarom jij een Bose Quietcomfort 35 moet kopen? Dat vertellen wij je.

Met de Bose Quietcomfort 35 ben je even helemaal alleen

Hoe je het ook went of keert, het geluid van de Bose QC 35 is ongekend. We hebben niet eerder een koptelefoon in onze handen gehad waar het geluid van dermate hoog niveau was.

Ik wil de laagste prijs vinden!

Voor een hoofdtelefoon waar je nog geen 400 euro voor betaalt, ben je bijzonder voordelig uit. De Bose Quietcomfort 35, afkort QC 35, is de draadloze koptelefoon waar je optimaal mee kunt genieten. Waar noise cancelling door diverse fabrikanten verkeerd gebruikt is, slaagt Bose er wel in een hoofdtelefoon te ontwikkelen waar noise cancelling werkt zoals het hoort. Je hoort namelijk niets meer. Behalve je eigen muziek natuurlijk ;-).

Dag kabel, hallo vrijheid

De afgelopen vijf jaar zijn er honderden draadloze koptelefoons uitgebracht die gebruik maakten van Bluetooth-technologie. Ook de Bose Quietcomfort 35 maakt gebruikt van deze technologie. Alleen weer nét een stukje beter.

Waar veel concurrenten jaren eerder kwaliteitsverlies moesten toegeven op het draadloos maken van de koptelefoons, lijkt dit bij de QC 35 niet zo te zijn. Een bekabelde koptelefoon kopen om de Bose Quietcomfort 35 te compenseren lijkt dus niet nodig.

Want ook als je de kabel op de Bose Quietcomfort 35 aansluit, is de kwaliteit nog steeds onverminderd mooi. Met een oplaadbare accu van maar liefst 25 uur kan je urenlang van je QC 35 genieten. Externe opladers kopen om je Bose koptelefoon op te laden is dus ook verleden tijd.

Ik wil de laagste prijs vinden!

De vernieuwde Bose app

Door gebruik te maken van de Bose Connect-app kan je op eenvoudige wijze wisselen tussen verschillende aangesloten apparaten. Wil je even met je Bose Quietcomfort 35 naar een ander apparaat luisteren? Dan is dat mogelijk door een ander (gepaired) apparaat te selecteren.

Ook zijn functies als volumeregeling en een accucheck mogelijk middels de Bose Connect-app.

Update: half jaar in gebruik

Toen we in juni voor het eerst de Bose Quietcomfort 35 mochten testen, wisten we al dat de kans groot was dat het komende half jaar de koptelefoon frequent voorbij zou komen. Ondertussen zijn we ruim zes maanden verder en kunnen we dus een definitief oordeel vellen of jij de Bose Quietcomfort 35 moet kopen.

Het grootste voordeel van de Bose Quietcomfort 35 is en blijft het gebruiksgemak. Muziek geluisterd door de QC 35 klinkt helderder dan ooit. Je geniet simpelweg meer van muziek wanneer je met deze Bose koptelefoon naar muziek luistert.

Het geld waard

Daarom is, ook na een half jaar de hoofdtelefoon gebruikt te hebben, ons oordeel dat de Bose Quietcomfort 35 kopen een absoluut ja is. Dit is simpelweg een koptelefoon waar je geen spijt van gaat krijgen. In vergelijking met andere modellen scoort de QC 35 net wat hoger, terwijl de prijs nagenoeg gelijk is.

De Bose Quietcomfort 35 kopen? Wij vinden van wel.

Verbluffend ontwerp

Ten slotte mag het ontwerp van de Bose Quietcomfort 35 niet vergeten worden. Ook design-fans kunnen de Bose Quietcomfort 35 kopen voor hun interieur. Want in combinatie met de meegeleverde materialen zal het voor een waar pronkstuk zorgen. In welke ruimte dan ook.

De Bose Quietcomfort 35 is te koop in zwart en zilver, net zoals het kleine broertje uit 2014. En hoe de Bose Quietcomfort 35 zit? Die zit als gegoten.

Een zeer hoogwaardige koptelefoon met prachtige klanken waarmee muziek tot zijn recht komt. Er is eindelijk weer een nieuwe Bose koptelefoon, en wij zijn enthousiast.

Wil jij ook een Bose Quietcomfort 35 kopen?

Ben je opzoek naar een actuele Bose Quietcomfort 35 aanbieding of wil je gewoon de laagste prijzen checken voor deze koptelefoon? Dan kan je via de onderstaande link ontdekken waar je het goedkoopst de Bose QC 35 kunt kopen!

Ik wil de laagste prijs vinden!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie