chromecast-2-kopen

Chromecast 2 kopen, laagste prijs en beschikbaarheid

Chromecast 2, kopen of toch bij de Chromecast 1 blijven hangen? Compleet onverwachts presenteerde Google gister de mediastreamer Chromecast 2. Veel Nederlanders besloten vorig jaar al een Chromecast te kopen en wij vroegen ons af of het zin heeft om de Chromecast 2 te kopen. De nieuwe media streamer van Google krijgt ondersteuning voor onder andere 5GHz-WiFi en Spotify waar wij natuurlijk erg blij mee zijn. Om jou uit je lijden te verlossen hebben wij onderzocht of jij over moet gaan op de aanschaf van een Chromecast 2. Kopen of toch laten liggen?

Jij kunt nu ook de Chromecast Ultra kopen! Sneller, 4K streamen en slechts 30 euro duurder!

Sneller apps laden op de nieuwe Chromecast

De belangrijkste nieuwe functie van de vele mogelijkheden van Chromecast 2 is Fast Play. Fast Play zorgt er namelijk voor dat nieuwe apps en content veel sneller op de Chromecast 2 openen. Een veel gehoorde klacht was dat het laden van content op de oude Chromecast te lang duurde en hier hebben de ontwikkelaars van Google gehoor aan gegeven.

Direct de Chromecast 2 bestellen? Klik hier! <- Laagste prijs (februari 2016)

Laten we als voorbeeld de Chromecast Netflix App nemen. Als we de Netflix app op de oude Chromecast openen duurt dit 25 seconden, terwijl het streamen naar Apple TV op het moment 9 seconden duurt. We zijn er vrijwel zeker van dat je door de Chromecast 2 te kopen een stuk sneller kan streamen. Het lijkt ons zelfs dat Google er alles aan heeft gedaan om Apple voorbij te streven betreffende de laadtijden. chromecast-2-prijs

Echter kan de nieuwe Chromecast 2 nog veel meer, vooral als we naar de binnenkant van het apparaat kijken. De vernieuwde processor is tevens in staat om niet alleen sneller apps en content te laden maar deze ook sneller te streamen. Helaas is het nog even wachten op een Chromecast met een 4K-output. De vernieuwde WiFi-Streamer is overigens voorzien van drie high-tech antennes waardoor de WiFi-verbinding eerder moet zijn opgezet en hogere internetverbindingen aan moet kunnen. Kunnen we eindelijk HD-films vloeiend naar de Chromecast streamen! Of dit voldoende voor een gebruiker is om een Chromecast 2 te kopen weten wij echter ook niet. Dan lijkt de Chromecast 2 prijs het écht waard zijn.

Vernieuwd overzicht voor de Chromecast 2

De laatste versie van de Chromecast zal worden voorzien van een vernieuwde interface. Met deze interface is het mogelijk om in een oogopslag alle content in de Chromecast-store eenvoudig te vinden. Veel content was tot dusver lastig te vinden, echter blijkt ook hier naar gekeken te zijn.

Een andere leuke toevoeging is de gedachte achter het gebruik van de Chromecast 2 als streamer voor een tweede scherm. Speel je bijvoorbeeld een spel als Angry Birds op je telefoon? Dan kunnen je vrienden meekijken op het scherm waar de Chromecast 2 actief is. Op het moment zijn helaas alleen de meest populaire games compatibel met deze nieuwe functie. De verwachting is dat in de nabije toekomst meer apps zullen volgen. Maar moet jij dus een Chromecast 2 kopen? Qua mogelijkheden zeker!

Google lijkt echt een goede stap vooruit te hebben gezet met de introductie van de Chromecast 2. De mogelijkheden zijn ongekend en naar verwachting zal Google apps blijven ontwikkelen om in de nabije toekomst te kunnen blijven concurreren met onder andere de Apple TV. Je staat voor de keuze om een Chromecast 2 te kopen of om toch bij de oude Chromecast te blijven. Wij zijn van mening dat je er goed aan doet om voor de nieuwe versie van de Chromecast te kiezen. De vele nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat de Chromecast 2 kopen een beslissing is waar je geen spijt van gaat krijgen.

Chromecast 2 kopen met een 2.5 keer snellere processor

Een Chromecast 2 kopen (2015) blijkt nu een nog logischere keuze te zijn dan toch terug te gaan naar de Chromecast 1. Want we hebben een update van Chipfabrikant Marvell ontvangen waarmee het vermoeden is bevestigd dat de CPU van de Chromecast 2 maar liefst 2.5 keer zo snel is als zijn voorganger. De hardware aan boord is volgens de fabrikant zeker zijn geld waard. Dit blijkt dus toch een prestigeproduct van Google te worden waar ze maar weinig winst op zullen maken. Chromecast 2 kopen lijkt het dus te worden! Maar wat is de Chromecast 2 prijs?

De Chromecast Audio lijkt in combinatie met de Chromecast 2 een uitstekend stel te zijn. Want de Chromecast Audio maakt namelijk ook de vernieuwde invloed op het gebied van audio door Google duidelijk. De Chromecast 2 kopen in combinatie met de nieuwe Audio variant zou je maar 30 euro extra kosten. Zeker het overwegen waard!

Het is overigens nog onduidelijk wanneer de Chromecast Audio eindelijk in de verkoop gaat. Bij bol is een pre-order al wel mogelijk, maar nergens is een indicatie qua levertijd te vinden. Daarom is op het moment alleen een Chromecast 2 kopen nog een optie. Als we meer weten, houden wij je natuurlijk op de hoogte.

Wat vinden we van de Chromecast 2 prijs?

Ook qua prijs is de Chromecast 2 weer op de goede weg, want een Chromecast kopen is gelukkig nog nooit duur geweest. Vergeleken met de vrij prijzige Apple TV is de Chromecast 2 prijs laag terwijl je voor een streamer uit 2015 daar toch behoorlijk wat voor terugkrijgt. Het doet ons vermoeden dat Google de strategie blijft voeren om sterke producten tegen een lage prijs op de markt de brengen. Deze strategie zien we onder andere terug bij de Nest Cam en Nexus telefoons. De Chromecast 2 prijs is absoluut niet iets waarop je hoeft af te haken, helemaal als je de vele Chromecast 2 mogelijkheden meeneemt.

De Chromecast 2 prijs is overal in Nederland gelijk (update november 2015), echter shipt Bol.com vaak net wat sneller dan Coolblue. Aan het einde van dit artikel vind je een linkje naar de productpagina’s om direct de Chromecast 2 te kopen. Een Chromecast 2 aanbieding vinden? Dan kan je ook hieronder de actuele prijzen checken.

Zoals je hieronder ook kunt zien (via de onderstaande link) is er bij BOL op het moment een kortingsactie. Je kunt de Chromecast 2 kopen tegen een prijs enkele euro’s lager dan bij de concurrentie. Over de Chromecast Audio is nog steeds maar weinig bekend. Bij de grote elektronicashops zien we nog geen stock verschijnen dat mogelijk betekent dat de Audio variant de komende tijd nog niet op de Nederlandse markt verschijnt. Gelukkig kunnen we wel de Chromecast 2 kopen.

Dus, moet ik de Chromecast 2 kopen?

Wij zijn van mening dat de Chromecast 2, helemaal voor de lage prijs van 40 euro. een absoluut koopje is. De Chromecast 2 prijs is net zoals zijn voorganger competitief laag gehouden waardoor de aanschaf van dit product een uitstekend idee is. Voor de prijs van een Apple TV kan jij de Chromecast 2 meerdere keren kopen. Lijkt ons een makkelijke beslissing dus of jij voor deze Chromecast 2 aanbieding moet kiezen.

Op het moment kan je de Chromecast 2 kopen voor slechts 35 euro bij Bol. Korting of een aanbieding voor de Chromecast is hieronder te checken. We updaten de prijzen iedere maand!

Je kunt de Chromecast 2 kopen bij bol.com <- (update) Laagste prijs (februari 2016)

 • Gratis verzending bij het bestellen van een Chromecast 2
 • Vandaag bestellen, morgen binnen!
 • 30 dagen de tijd om over jouw nieuwe aankoop na te denken. Niet goed? Dan kan je bij bol.com gratis de Chromecast 2 terugsturen
 • Wil je nog een Chromecast 2 kopen? Dan kan je rekenen op een mooie korting!

of de Chromecast 2 bij Coolblue kopen!

 • Uitgeroepen tot beste electronicawebshop van Nederland
 • Gratis bezorgen en retourneren
 • Vandaag bestellen en morgen al op je deurmat of bij de meer dan 3000 ophaalpunten
 • Uitstekende klantenservice!

Ook nog even de advertentie van Google checken? Dat kan hieronder!

 

 


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Chromecast 2 kopen, laagste prijs en beschikbaarheid”

 1. harry avatar
  harry

  De Chromecast 2 werkt niet op een batterijtje maar via een USB snoertje die je in de TV steekt.

  1. Mart avatar
   Mart

   Hoi Harry,

   Dat klopt als een bus!

   Mart.

Geef een reactie