chromecast-audio-kopen

Chromecast Audio kopen of laten liggen?

Chromecast Audio kopen of gaan we toch voor de Chromecast 2. Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom jij voor een Chromecast Audio kopen zou moeten kiezen. Om je daarvan te overtuigen hebben wij de voordelen van de Chromecast Audio voor jou op een rijtje gezet zodat jij zelf de keuze kan maken of de Chromecast Audio iets voor jou is. Ga daarom snel door en wie weet ga jij wel de Chromecast Audio kopen!

chromecast-audio-prijs

Waarom moet jij de Chromecast Audio kopen

Recentelijk presenteerde Google haar nieuwe apparaten, waarvan wij de Chromecast 2 en Google Pixel C al eerder bespraken. De Chromecast Audio is van de nieuwkomers de underdog en het goedkoopst. De Chromecast Audio prijs ligt namelijk relatief laag, waardoor de Chromecast Audio kopen voor veel Nederlanders een interessante optie is.

De Chromecast Audio werkt volgens de ontwikkelaars van Google erg eenvoudig. Je kunt dit nieuwe apparaat zien als de audio versie van de Chromecast. Je plugt de Chrome Audio in je speakers en je kan vanaf je smartphone, laptop, pc en tablet naar de speakers jouw favoriete muziek streamen.

Dat betekent dat bijvoorbeeld Spotify op de Chromecast Audio eindelijk gebruikt kan worden. Op de oude Chromecast was Spotify namelijk niet te gebruiken waardoor veel fans toch kozen voor een andere streamer. Chromecast Audio en Spotify werken gelukkig nu wel samen waardoor we onze afspeellijsten snel kunnen streamen naar de aangesloten speakers. Ook Google Play Muziek is beschikbaar op de Chromecast Audio.

Direct de Chromecast Audio kopen? Dat kan hier!

Kortom, de Chromecast Audio maakt van jouw ‘ouderwetse’ speakers slimme speakers. (RCA en optische aansluitingen zijn op de moderne streamer nog wel aanwezig).

Zijn er Chromecast Audio apps?

Jazeker, ook voor de Chromecast Audio zullen er weer speciale apps ontwikkeld worden waarmee er nog meer mogelijk is. Google wou ons helaas nog niet echt veel over deze apps vertellen, maar ze gaven al een kleine teaser bij de presentatie over de Chromecast 2. Je kunt namelijk ook een Chromecast Audio kopen voor een extra spelbeleving op je Android smartphone. Als je een spel als Angry Birds speelt, kan je namelijk het geluid streamen naar de nabije speakers om een geheel nieuwe ervaring te creëren. Vet toch?

Neem bijvoorbeeld de nieuwe generatie Sonos speakers waarbij het niet mogelijk is om vanaf je televisie het geluid aan je Sonos speaker te koppelen. Alleen wanneer je in het bezit bent van de Sonos Playbar zou dit kunnen, maar alle andere modellen zijn helaas niet compatibel met de Chromecast Audio. Maar door een Chromecast Audio te kopen kan je dit juist wel doen, aangezien je via de line-in ingang van de Sonos speakers de Chromecast Audio met je televisie kan verbinden. Activeer op je Sonos speaker de line-in ingang en je kan het geluid van je televisie naar de Chromecast Audio screamen.

Of jij de Chromecast Audio moet bestellen, is afhankelijk aan de speakers die je nu in huis hebt. Maak jij veel gebruik van streaming services als Spotify en Deezer en zou je eigenlijk het geluid willen streamen naar je speakers? Dan is een Chromecast Audio kopen een slim plan. Vooral omdat je voor een prijs van 30 euro een streamer in huis haalt die van jouw speaker een slimme speaker maakt waar je anders (lees: Sonos) meer dan 400 euro voor zou betalen.

Het is nog maar de vraag of er speciale muziek-apps voor de Chromecast Audio zullen worden ontwikkeld, omdat het overgrote deel intern te verwerken is zoals bij de Chromecast Audio Spotify app. Wij zijn benieuwd!

Wat is de Chromecast Audio prijs?

De Chromecast Audio prijs en waar je de Chromecast Audio kan kopen is tevens bekend. De Chromecast Audio gaat namelijk 39 euro kosten en is te koop via de onderstaande link bij Coolblue (MediaCenterShop). Wij zijn erg te spreken over de Chromecast Audio prijs en raden je daarom ook aan de Chromecast Audio te kopen. Helemaal in combinatie met andere Google-producten is dit dé audiostreamer van 2015. Het duurt even voordat bol en Coolblue de Chromecast Audio in voorraad hebben, maar een pre-order is al wel mogelijk. Je kunt dan vanzelf de audiostreamer op je deurmat verwachten.

De laagste prijs kan je vinden bij Bol.com! (Klik hier om direct naar bol.com te gaan)

 

Korte review van AndroidAuthority over de Chromecast Audio 2015/2016

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie