chromecast-ultra-kopen

Chromecast Ultra kopen, prijs en beschikbaarheid

Chromecast Ultra is de nieuwe Chromecast van Google. We waren al ruim een jaar aan het wachten op de nieuw media-dongle en het was het allemaal waard. Je kunt de Chromecast Ultra kopen voor 70 euro en jawel, 4K!

Meer Pixels, een nog betere samenwerking met al je overige devices en betere integratie met je Android-smartphone. Alles wat er bekend is over de Ultra bespreken wij met je in dit artikel. Van de Chromecast Ultra prijs tot de plekken waar de dongle te kopen is.

Wij weten het wel, wij gaan de Chromecast Ultra kopen. Jij ook?

Google is bijzonder goed bezig

Tegelijkertijd met de release van de Google Pixel en Home, bracht Google het nieuws van de nieuwe media dongle naar buiten. Je kunt dan toch dit jaar nog de Chromecast Ultra kopen. De Ultra zal volgens de gigant zelf beter zijn dan alle alternatieven die momenteel verkrijgbaar zijn.

Google geeft duidelijk aan dat de voorgangers van de Chromecast Ultra updates blijven krijgen en dat de Ultra op een andere doelgroep is gericht.

[related-post id=”1481″]

Sneller dan ooit

Als er ergens vooruitgang is geboekt is het wel bij de performance terug te vinden. De Chromecast Ultra is bijna dubbel zo snel en kan daardoor HDR en 4K streamen.

Hierdoor kan je nog scherpere beelden met nog hogere snelheden naar je televisie streamen. Is dit de toekomst van televisie kijken?

Hallo 4K Chromecast, eindelijk kan het!

Dat er 4K op de nieuwe Chromecast zou komen was al langer bekend. We hadden namelijk eerder verwacht dat je niet een Chromecast Ultra zou kunnen kopen, maar dat er een ‘4K’ in de naam zat.

Google koos echter voor een andere naam, waarmee het zich volledig kan onderscheiden van de twee voorgangers.

Nu er 4K video gestreamd kan worden, is het nog makkelijker om jouw 4K vakantie video (natuurlijk gefilmd met je nieuwe GoPro) eenvoudig naar je televisie gecast worden.

Geen gerotzooi met duurdere SD-kaartjes of USB 3.0 kabels. Je kunt vanaf je Chromecast Ultra direct casten naar je televisie.

De Chromecast Ultra prijs is hoger dan de 1 & 2

Met deze specificaties kan je simpelweg niet dezelfde prijs vragen als de Chromecast 2. Dat je de Chromecast Ultra kunt kopen voor een luttele 70 euro is dan ook nog steeds een wonder.

Met de mogelijkheid tot 4K te streamen, 1.8 keer sneller te zijn dan de vorige variant en voorzien te zijn van een mooi design, is de Ultra het waard.

Ontwerp lijkt op de Chromecast Audio

Als je de Chromecast Ultra gaat kopen moet je uitkijken dat je niet perongeluk de CC Audio pakt. Het ontwerp van de Ultra lijkt namelijk sterk op die van de Chromecast Audio.

De Ultra is echter niet zo kleurrijk als de Audio en is uitsluitend van het Google logo in het midden voorzien (“G”). Verder zijn beide devices nauwelijks van elkaar te onderscheiden.

Moet jij de Chromecast Ultra kopen?

70 euro voor een 4K Chromecast? Wij wisten het al voordat we de Google I/O conference bekeken. Als er een slimme dongle is die je moet bestellen, is het deze wel.

De Chromecast Ultra kopen raden wij op dit moment aan. Goedkoper dan de Apple TV, kan praktisch hetzelfde en ziet er strakker uit.

Volgens diverse webshops is de Ultra te koop vanaf 30 oktober.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie