freds-bouwtekeningen-review

Fred’s Bouwtekeningen Review

Waarom ik nog niet eerder een Fred’s Bouwtekeningen review had geschreven? Ik wou tenminste vijf projecten uitgevoerd hebben voordat ik besloot verder te gaan met de Fred’s Bouwtekeningen review. Het heeft dus even geduurd voordat ik met deze recensie begon. Ik had namelijk een maand of acht terug al gezegd dat ik mijn ervaringen met het Fred’s Bouwtekeningenpakket zou delen. Afijn, beter laat dan nooit toch? Ik vertel je wat ik de afgelopen acht maanden met de bouwtekeningen heb gemaakt en of het de 4 tientjes waard was. Lees eindelijk mijn eerlijke en betrouwbare Fred’s Bouwtekeningen review.

Wie is onze vriend Fred ook alweer?

Na het schrijven van deze Fred’s Bouwtekeningen review ben ik in contact gekomen met Fred, wat natuurlijk ook betekent dat deze alinea achteraf is toegevoegd. Zonder contact op te nemen met Fred zal het vrij ingewikkeld worden om echt te ontdekken wie Fred is. Met de achternaam Schouten zijn er op Facebook wel honderden mannen te vinden. Gelukkig kwam ik toch voor mijn Fred’s Bouwtekeningen review met de beste man in contact.

Op de website van de heer Schouten is een blog te vinden waar ik vrij veel informatie over zijn leven kon vinden. Een klein nadeel was, van de ruim tweehonderd blog-berichten, dat informatie over de herkomst van Fred over al deze artikelen verspreid was. Echter maakt dat niet uit, want ik kon al mijn bevinden voor deze Fred’s Bouwtekeningen review verifiëren.

Klik hier om tegen de laagste prijs in het bezit te komen van Fred’s Bouwtekeningenpakket! (Exclusieve aanbieding)

Wat ik vooraf de Fred’s Bouwtekeningen review heb gemaakt

De afgelopen acht maanden ben ik in een deel van mijn vrije tijd bezig geweest met het maken van meubels. In de wagonlading bouwtekeningen uit het pakket zijn ook zat tekeningen te vinden voor projecten die niets met meubels te maken hebben, zoals een schutting of een tuinhuis. Daar was ik op dat moment niet geïnteresseerd in; ik had nieuwe meubels nodig en het geld was schaars. Daarom ging ik dus maar zelf meubels maken, dat uiteindelijk de projecten werden die ik in mijn Fred’s Bouwtekeningen review bespreek.

Laten we beginnen met het eerste project, de koffietafel. Ik had al diverse keren hippe koffietafels op nog hippere Facebook-pagina’s en Pinterest pagina’s gezien waardoor ik wist wat ik moest doen. Ik moest ook een koffietafel maken! De bouwtekening voor de koffietafel was te vergelijken met die van een salontafel. Dus ik deed wat aanpassingen en had in een dag een koffietafel gemaakt. Even lakken en verven en mijn vriendin was dolblij dat ze weer haar hippe Americano ergens op kon plaatsen. En ik had alvast een project dat ik aan mijn Freds Bouwtekeningen review kon toevoegen.

Het derde project was de bouw van een kloostertafel, voor in de achtertuin. Mijn tuin is vrij groot (alles in het Noorden is goedkoper) waardoor ik aardig wat ruimte over heb. Een kloostertafel maken zou wel wat meer tijd kosten, maar via Marktplaats een kloostertafel kopen bleek te prijzig. Ook dit project ging eigenlijk beter dan verwacht, vooral doordat de tekening zo handig was. Ik gebruikte de materialenlijst, afmetingen en de instructies om het maken van een kloostertafel zo makkelijk mogelijk te maken. Al deze informatie was trouwens op de bouwtekening gebruikt voor de Fred’s Bouwtekeningen ervaringen te lezen.

Om mijn Fred’s Bouwtekeningen review niet al te lang te maken ga ik maar meteen door naar het vijfde project. Als je de overige projecten wilt weten, vertel ik je daar graag meer over in de reacties. Ik heb namelijk aardig wat Fred’s Bouwtekeningen ervaringen opgebouwd.

Het vijfde project was het maken van een tv-kast voor mijn Sony Bravia televisie. Deze oude bak moest ook een mooie plek krijgen en ik ben verliefd op steigerhout. Dus dan maak je natuurlijk een steigerhout televisie kast, een project dat net wat makkelijk was dan de kloostertafel. Ook hiervoor heb ik de bouwtekening continu gebruikt. Wat ik na mijn Fred’s Bouwtekeningen review nog ga maken?

Wat wil ik hierna nog allemaal maken?

Een paar belangrijke projecten, waarvan ik al aardig wat Fred’s Bouwtekeningen ervaringen heb gelezen, zijn het maken van een kamer en suite en de bouw van een tuinhuis. Dit zijn een stuk intensieve projecten die desalniettemin mogelijk moeten zijn.

Daarna zal ik vast en zeker verder gaan, want tienduizend bouwtekeningen zijn niet zomaar allemaal gebruikt. Te zijner tijd zal ik dan ook weer een nieuwe Fred’s Bouwtekeningen review schrijven!

In het bezit komen van Fred’s Bouwtekeningenpakket? Kijk dan hier voor extra info en de actuele prijs!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie