geld-lenen-verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing, verstandig?

Online geld lenen om te gebruiken voor een verbouwing, is dat wel verstandig? Ik kreeg afgelopen week de vraag van een trouwe lezer of het mogelijk is om online geld te lenen voor een verbouwing en of hij er wel goed aan doet om hier geld voor te lenen. Ik vertelde hem dat het lenen van geld helemaal niet perse nodig is wanneer je zelf handig bent. Je kunt namelijk zelf ook een verbouwing verzorgen of dit tenminste goedkoper doen. Als jij je complete verbouwing toch wil uitbesteden, kan je altijd nog geld lenen. Ik ga in dit artikel dieper in op twee mogelijkheden om een verbouwing te verzorgen, namelijk door het zelf te doen en door hier online geld voor te lenen. Geld lenen voor een verbouwing? Lees snel verder!

Zelf verbouwen, de regels

Voordat je begint met het regelen van een verbouwing moet je wel eerst weten of dit ook echt mag. Per gemeente verschillen de regels over het wel of niet mogen verbouwen. Als het goed is kan je bij je gemeente documentatie vragen over hoeveel jij maximaal zonder vergunning mag uitbouwen. Wil je verder uitbouwen? Dan moet je eerst een vergunning aanvragen voordat je aan de slag kan.

Het aanvragen van een bouwvergunning duurt lang en is dus tijdrovend. Ik raad je aan om in de tussentijd opzoek te gaan naar verschillende manieren om je verbouwing goedkoper te maken. Voorbeelden hiervan zijn het zelf maken van de meubels die jij voor je verbouwing wilt gebruiken. Ik heb op deze website al meerdere artikelen geschreven over het zelf maken van meubels, zoals dit artikel, waar je in kunt lezen hoe makkelijk het wel niet is om je eigen meubels te maken. Je kunt zelf aan de slag gaan met een bouwtekeningenpakket om geld te besparen maar nog steeds prachtige meubels te maken.

Maak je eigen meubels!

Geld lenen voor een verbouwing blijft nodig, maar je kunt wel de kosten verminderen door een enorm deel zelf te bouwen. Je was waarschijnlijk van plan om ook nog nieuwe meubels van deze lening aan te schaffen. Ik raad je aan deze meubels zelf te maken aangezien dit vele honderden mogelijk duizenden euro’s kan schelen. Je kunt tal van meubels maken waarmee jij je nieuwe woonruimte kan inrichten. Van een bed tot een eettafel of bank, het zijn meubels die jij eigenhandig kan maken.

Het maken van meubels is niet lastig en zorgt ervoor dat je niet meer onnodig veel geld hoeft uit te geven aan meubelzaken. Ik bespaar zelf graag geld door behalve meubels ook nog een moestuin bij te houden. Hoe zelfvoorzienend wil je leven!

De kosten van een dergelijk bouwtekeningenpakket zijn slechts een euro of 45, waardoor je met 45 euro duizenden bouwtekeningen binnenhaalt. Dit stelt jou in staat om meubels te maken totdat je er bij neervalt.

Online geld lenen voor een verbouwing, waar doe ik goed aan?

Je kunt tegenwoordig online geld lenen met een paar drukken op de knop. Let wel op, je betaalt meer rente dan wanneer je bij een bank geld zou lenen. Echter is de complete afhandeling van de online lening sneller voltooid en kan je dus binnen korte tijd de lening in ontvangst nemen. Ook is het mogelijk om binnen enkele weken de lening al af te lossen, wanneer dit mogelijk is natuurlijk.

In dit artikel ga ik dieper in op de mogelijkheden omtrent online geld lenen. Wil je dus online geld lenen maar weet je nog niet precies waar je op moet letten? Lees er dan hier meer over!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie