bij-booking-boeken

Goedkoop online een hotel boeken bij Booking

Als een van de eerste online reisbureaus komt Booking met een loyaltyprogramma waar we ook echt wat aan hebben. Goedkoop online een hotel boeken is namelijk een stuk goedkoper geworden door Genius van Booking. Maar wat is Genius Booking en hoe kan je deze status bemachtigen? Waar Hotels(com) ons alleen maar een gratis nacht geeft wanneer we voldoende nachten per jaar boeken, is het loyaltyprogramma van Booking veel interessanter. Waarom dat zo is lees je natuurlijk weer verderop in dit artikel.

goedkoop online hotel boeken

Genius van Booking

We kennen ondertussen de loyaltyprogramma’s van de meeste online reisbureau’s wel. Veelal kan je alleen profiteren van bepaalde voordelen wanneer je voldoende boekt binnen een bepaalde periode. Echter kan je goedkoop online boeken bij Booking doordat je na vijf boekingen al van veel voordelen gebruik kan maken. Opgesomd kan je namelijk met Genius van Booking rekenen op;

  • Een vaste tien procent korting bij alle hotels aangesloten bij het Genius programma van Booking
  • Altijd een gratis welkomstdrankje wanneer je bij je accommodatie aankomt
  • Mogelijkheid tot gratis later uitchecken en eerder inchecken bij aangesloten hotels
  • Exclusieve aanbiedingen die soms wel op kunnen lopen tot 50 procent

Genius zorgt er dus niet alleen voor dat je goedkoper online hotels kunt boeken, maar dat je ook nog eens van extra comfort kunt genieten. Gratis later uitchecken bij een hotel via Booking? Dat waren we nog niet eerder tegengekomen. Of wat denk je van dat lekkere welkomstdrankje dat je keer op keer gratis zal krijgen?

Hoe kan je de Genius status krijgen?

Nu je weet dat je met Genius op booking.com goedkoop online een hotel kan boeken wil je ook weten hoe je deze status kunt krijgen. Dat is erg eenvoudig, je hoeft namelijk maar vijf keer een hotel te boeken om de Genius status toegewezen te krijgen.

Het maakt niet uit in welke tijdsperiode jij deze vijf hotels boekt. Al doe je er tien jaar over, je krijgt dan nog steeds de Genius status toegewezen. Vanaf dat moment kan je pas echt goedkoper online hotels boeken.

Je hoeft overigens niets aan te vragen om in het bezit te komen van de Genius status, deze wijst Booking automatisch aan jou toe wanneer je voor de vijfde keer een accommodatie boekt.

Ook goedkoper online boeken? Dat kan via Booking!

Ben je het zat om onnodig veel uit te geven aan een hotel dat je ook gewoon tegen een lager tarief bij een online reisbureau kan boeken? Dan is het tijd om online goedkoper te boeken via Booking!

Speciaal voor jou heeft Booking een actie lopen waarmee jij direct goedkoop online hotels kan boeken. In totaal doen er wereldwijd tienduizenden hotels aan deze actie mee, dus ook voor jou zit er een hotel bij.Booking.com


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie