pixel-c-kopen

Google Pixel C kopen of toch niet?

Pixel C kopen, moet je het wel of niet doen? Google is de afgelopen dagen behoorlijk bezig geweest met het uitbrengen van nieuwe apparaten waaronder de Chromecast 2 en de nieuwe premium-tablet Pixel C. Google had al enkele jaren het doel om een concurrent voor de iPad uit te brengen en met de Pixel C Tablet gaat Google proberen dit te doen. De Pixel C tablet beschikbaarheid in Nederland nog niet helemaal bekend, echter kan je al wel in de Verenigde Staten de Pixel C kopen. Om jou een goed beeld te geven van deze nieuwe gadget hebben wij de Pixel C mogelijkheden op een rijtje gezet. Moet jij de Pixel C tablet kopen?

google-pixel-tablet-kopen

Wat krijgen we wanneer we een Pixel C kopen

We hebben de naamgeving Pixel al eens eerder gehoord, namelijk bij de Chromebook Pixel. De Pixel C is echter op veel gebieden anders, want de Pixel C draait niet om Chrome OS maar op het nieuwe Android Marshmallow dat later dit jaar uitkomt. Mede daardoor is de Pixel C beschikbaarheid nog onduidelijk en weten wij ook nog niet wanneer je de Pixel C tablet in Nederland kan kopen.

De Pixel C heeft ten opzichte van zijn voorganger behoorlijk wat meer werkgeheugen en een beter scherm. Het 10,2 inch-scherm heeft een resolutie van 2560 x 1800 pixels waar wij tevreden mee zijn. De pixeldichtheid komt hierdoor uit op een goede 308ppi. Ook de vele fysieke mogelijkheden van de Pixel C maken het waard om de Pixel C te bestellen.

Je kunt namelijk behalve de USB-c-Poort gebruik maken van een draadloos toetsenbord doordat er van een nieuwe Bluetooth technologie gebruik wordt gemaakt. Het toetsenbord kan overigens worden vastgeklikt doordat de Pixel C van magnetische verbindingen is voorzien. Handig dus!

Het doel van Google met de Pixel C

Of veel mensen de Google Pixel C gaan kopen is nog maar de vraag, want eerdere tablets van Google deden het ook al niet zo goed qua resultaten. Echter probeert Google met de nieuwe Pixel C tablet een ander segment aan te spreken dan dat zij voorheen deed. De huidige iPad gebruiker is de zeer kleine vooruitgang van Apple mogelijk zat en zou wel eens willen proeven aan Android.

Dat is dan ook waar Google mogelijk op doelt. Wij verwachten daarom ook dat nog best wat Nederlanders de Pixel zullen kopen. De Pixel C prijs is daarom ook vrijwel gelijk aan de prijs van een iPad, alleen had Google ook niet verwacht dat Apple met haar nieuwe iPad (van 11 inch) een verkoopprijs van 1000 euro zou voeren.

Wat is de Google Pixel C prijs?

Het is nog even wachten, maar waarschijnlijk later dit jaar kan jij de Google Pixel C kopen. De Google Pixel C prijs is nog niet voor Nederland bevestigd maar de kans is groot dat de prijs rond de Amerikaanse retailprijs zal liggen.

Je kan dan rekenen op een Google Pixel C prijs van om en nabij de 500 euro. Wil jij het toetsenbord voor de Google Pixel C kopen, dan kan je rekenen op een toevoeging van 150 euro.

Dus wel of geen Pixel C Tablet kopen?

Volgens ons moet jij absoluut de Pixel C kopen indien je opzoek bent naar een tablet dat je op alle vlakken zal laten verbazen, want dat is waar de Pixel C voor staat. Met de vele nieuwe functies krijg je absoluut geen spijt wanneer jij besluit om een Google Pixel C te kopen!

Je kunt op het moment nog geen Pixel C kopen bij de grote webshops. Het is dus nog even wachten voordat we kunnen genieten van deze nieuwe tablet. We verwachten je binnen enkele weken hier meer over te vertellen. Abonneer je dus op onze nieuwsbrief en wij vertellen je direct het nieuws als er meer bekend is!

 

Helaas is de Pixel C dus nog niet te koop. Gelukkig zijn er wel zat andere top tablets verkrijgbaar waar je hier alles over kunt ontdekken!

 


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Google Pixel C kopen of toch niet?”

  1. PixelC for the win avatar
    PixelC for the win

    Awesome product!

  2. Henk avatar
    Henk

    Kan best wat worden!

Geef een reactie