google-pixel-kopen

Google Pixel kopen een goed idee?

Google Pixel, dat is de naam van de eerste door Google ontwikkelde smartphone. Op 4 oktober 2016 presenteerde Google de nieuwe Google Pixel smartphone. Vorig jaar kwam er overigens al een product met bijna dezelfde naam uit. Helaas was de Pixel C tablet geen succes. Maar gaan we straks wel de Google Pixel kopen?

Wij bekeken alles wat er tot nu toe naar buiten kwam over de allereerste Google smartphone. Google heeft veel kennis in huis, is dat terug te zien aan de Google Pixel? Kopen of niet, het is een geweldige smartphone.

Ik wil de laagste prijs vinden!

Een design waar wij wel van kunnen houden

Er is duidelijk gewerkt aan het design van de Google Pixel. Wat ons nog het meest interesseert, is de overduidelijke keuze voor een camera die een keer niet uitsteekt.

De iPhone 7, LG G5, Motorola Moto Z en de Samsung Galaxy s7 hebben het allemaal. Maar jij kunt straks een Google Pixel kopen met een camera verzonken in het toestel. Dit zorgt voor een strak en slank design.

Google heeft gekozen om de achterkant van de Pixel van glas te laten zijn. Verder is de smartphone ontworpen van gepolijst aluminium om het tot een robuust device te maken.

[related-post id=”1476″]

Alles aan de Pixel ademt Google

Koop je Pixel dan koop je Google. Alles aan de software voelt als Google en dat is logisch. De nieuwe Google Assistent, ook te vinden in de nieuwe berichtenapp Allo, is geïntegreerd in de OS van dit toestel. Dit is iets wat Google al jaren van plan was maar wat we nu eindelijk in de praktijk kunnen terugzien.

De fotografie zal volledig samenwerken met de Google Photo’s app en slaat de foto’s automatisch in Google Drive op. Deze synchronisatie is overigens met een klik op de knop uit te zetten.

Waar we nog weinig over weten, is hoe diep Allo geïntegreerd is binnen de Google Pixel. De makkelijkste manier om tegen WhatsApp en Messenger in te gaan is door de strategie van Apple te kiezen, namelijk het integreren van de app binnenin de OS.

Ik wil de laagste prijs vinden!

Google Assistant werkt met vrijwel alle apps

Een groot probleem van Apple’s Siri is dat het nog steeds niet met alle apps werkt. Volgens Google is dat met Google Assistant wel het geval. Zij spreken namelijk van een globale compatibiliteit, wat betekent dat alle grote namen kunnen samenwerken met de slimme assistent van Google.

De beste camera ooit (volgens Google)

Google heeft de aanval op de concurrentie geopend, te merken aan de camera die op de Pixel geplaatst wordt. De Google Pixel kopen met een goede camera? Dat lijkt werkelijkheid te kunnen worden.

Met een DxOMark score van 89 presteert de Google Pixel het best van alle smartphones die op het moment verkrijgbaar zijn. Ook zijn er diverse opties toegevoegd om de camera beleving op te krikken. Betere Smart-burst modus, kortere sluitertijd en verbeterde video stabilisatie.

En om het nog beter te maken, geeft Google gratis opslag voor alle fotos’ en video’s die jij met de Google Pixel maakt. Je hebt dus zoveel ruimte voor je foto’s en video’s als je wilt!

Opslaggeheugen vol? Niet als jij besluit de Google Pixel te kopen!

[related-post id=”1393″]

Binnen 15 minuten je Pixel opladen

Je kon de afgelopen jaren al steeds sneller je smartphone opladen. De iPhone 7 is binnen 60 minuten volledig op te laden en de Samsung Galaxy s7 heeft er 45 minuten voor nodig. Daar doet Google nog een schepje bovenop, in 15 minuten kan je 7 uur accuduur toevoegen en binnen 25 minuten zit je Pixel smartphone op 100 procent.

En opladen? Dat gaan via de nieuwe USB Type-C adapters waar Xiaomi en andere Chinese fabrikanten al tijden gebruik van maakten. Eindelijk!

Je kunt een 5 en 5.5 inch Google Pixel kopen

Er zullen twee verschillende soorten Pixels te koop zijn, namelijk de Pixel en de Pixel XL. Het XL-model heeft een groter schermdiagonaal (5.5 inch) maar zal wel dezelfde materialen onder de motorkap hebben. Kortom, behalve het schermdiagonaal zijn er geen verschillen qua specificaties tussen de twee Pixels.

Wat is de Google Pixel prijs? En van de XL?

De Google Pixel prijs komt uit op € 750,-. De Google Pixel XL prijs zal ongeveer 100 euro duurder uitkomen. Een prima prijs voor een toestel met deze specificaties. Het toestel is naar verwachting rond het einde van oktober te koop.


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Google Pixel kopen een goed idee?”

 1. Wessel Du Plooy avatar

  Waar en wanneer kan je hem kopen?

  1. Mart avatar
   Mart

   Hi Wessel,

   Als het goed is kan je de Google Pixel kopen rond het einde van oktober. In principe bij is dit mogelijk bij alle grote webshops. (Ook kan het zo zijn dat Google, net zoals bij de Pixel C, ervoor kiest om de Pixel alleen via de Play Store te verkopen).

   Groet,
   Mart

 2. rowinth avatar

  prijzen beginnen in Nederland op 760 euro..

Geef een reactie