gopro-karma-kopen

GoPro Karma kopen, de beste drone tot nu toe?

Volgens kenners is de GoPro Karma de makkelijkste drone om mee te vliegen, waardoor we eindelijk een gebruiksvriendelijk model krijgen. Alle DJI Phantom modellen vereisen enige kennis rondom het vliegen van een drone. Consumenten die de GoPro Karma kopen kunnen dus ook zonder ervaring van een drone gebruik maken.

Deze innovatie zorgt ervoor dat we in de nabije toekomst een stuk meer drones gaan zien. Maar wat vinden wij van de nieuwe Karma drone, moet jij de GoPro Karma kopen?

Wij bekeken de laatste berichtgeving omtrent de GoPro Karma nader.

Nog nooit zagen we zo’n hype rond een GoPro product

Toen GoPro zijn action-camera voor het eerst introduceerde was iedereen verbaasd over de technologische vooruitgang dat GoPro had geboekt. Met de GoPro Karma is dat niet anders.

We zien hier namelijk voor het eerst in tijden weer een product dat grote stappen vooruit zet. Een drone die door iedereen te gebruiken is, GoPro weet zich hier duidelijk te onderscheiden.

Waarschijnlijk is de GoPro Karma te kopen vanaf 26 oktober, met een wereldwijde release ergens in november.

[related-post id=”1329″]

Met je drone de wereld over

Wat deze GoPro Karma drone vooral zo geweldig maakt, is dat de drone overal mee naar toe kan. Op al je reizen en avonturen kan je de GoPro Karma meenemen om weerzinwekkende beelden te maken. Het formaat leent zich uitstekend voor een backpack, waar er overigens een van is inbegrepen.

Volgens GoPro Karma hoef je geen speciale tas te kopen voor de Karma, aangezien die al meegeleverd is. Echter zou de GoPro Karma ook in iedere ‘normale’ tas moeten passen. Klein is de Karma zeker niet, maar zeker niet te groot voor de gemiddelde Eastpak of Herschel tas.

Met opvouwbare propellors is het altijd even aankijken of de kwaliteit wel voldoende is. Wij waren echter zeer te spreken over de kwaliteit, waardoor dit de eerste benoemenswaardige opvouwbare drone is.

GoPro Hero 4 of 5 gebruiken als camera

Je hoeft geen nieuwe camera voor de GoPro Karma te kopen, je kunt gewoon je huidige GoPro Hero 4 of 5(+) gebruiken. Aan de voorkant van deze drone is een stabilizer te vinden die vanzelfsprekend ervoor zorgt dat de camera voor stabiele beelden kan zorgen.

Middels een USB-ingang kan jij je GoPro camera met de Karma drone verbinden. Je hoeft dus alleen de Karma drone te kopen als je al een camera van GoPro hebt.

Het zal vanzelfsprekend niet mogelijk zijn om een third-party action camera op de GoPro Karma te bevestigen.

Wat overigens een geweldige feature van de stabilizer is, is dat je deze ook van de drone af kunt halen. Dat betekent dus dat je ook de stabilizer zonder de drone kunt gebruiken. Hierdoor schiet je nog betere beelden met je nieuwe GoPro stabilizer.

[related-post id=”1390″]

De makkelijkste drone ooit

Het grootste voordeel van de nieuwe GoPro drone is het gebruiksgemak. De controller geeft je vooraf een korte tutorial waarin meteen alles duidelijk wordt rondom de besturing.

In tegenstelling tot de drone zelf, is de GoPro Karma controller een stuk minder compact. Een 720p-scherm verrast je meteen met de hoge kwaliteit video waarmee het je live laat meekijken. Het scherm is ook helderder dan bijvoorbeeld een gemiddeld smartphone scherm. Hierdoor is het nog makkelijker om buiten de GoPro Karma te besturen.

Alles aan de controller voelt verder goed aan. De besturing is eenvoudig, de joysticks voelen stevig aan en je hebt absoluut niet het idee dat het een product van lage kwaliteit is. Een GoPro Karma kopen lijkt vooralsnog een uittekende deal.

Wat vinden we van de GoPro Karma prijs

In Nederland zal de GoPro Karma een prijs krijgen van ongeveer 800 euro, wat de drone goedkoper maakt dan de Phantom-serie. Indien je besluit de GoPro Karma te kopen, dan krijg je daar ook een backpack, stabilizer en grip bij. Je kunt overigens voor een kleine 300 euro extra ook een bundel met de Hero 5 kopen. Wat een extra korting van 50 euro geeft.

Moet jij de GoPro Karma kopen?

Het duurt nog even voordat je de GoPro Karma daadwerkelijk kunt kopen, maar wij kunnen allang niet meer wachten. Gezien de gebruiksvriendelijkheid van deze drone en de prijs, is dit een drone die voor iedere fanatiekeling interessant is.

Gezien de vele producten die je bij de Karma meegeleverd krijgt, is het dus een uitstekende deal.

Wil jij ook de GoPro Karma kopen? Wij houden je op de hoogte van de laagste prijs!

Check hier de huidige prijs van de GoPro Hero 5-serie


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie