hercules wae rush kopen

Hercules WAE RUSH: Review en waar kopen?

Tot 1 meter diepte waterdicht en nog steeds in staat om kraakheldere audio te leveren. De Hercules WAE RUSH borduurt voort op een nieuwe generatie waterdichte Bluetooth-speakers, voorzien van de IP64-certificatie. Wij kregen de kans om de Hercules WAE RUSH een uitgebreide review te geven. Het vinden van een goede draadloze speaker is tegenwoordig al lastig genoeg. Daarom vertellen wij waarom en waar jij de Hercules WAE RUSH kunt kopen.

En wij verklappen je alvast, mocht je de Hercules WAE RUSH kopen, dan zal je naar verwachting zeer tevreden zijn.

Een draadloze speaker die tegen een stootje kan

Ben jij vaak in de buurt van water of heb je graag je speaker bij je in de douche? Dan heb jij mogelijk jouw nieuwe liefde gevonden, want de Hercules WAE RUSH is bestand tegen water. Zolang jij niet dieper dan een meter gaat, kan jouw speaker gewoon lekker blijven knallen.

Natuurlijk is dat niet het enige, want zand heeft ook in het verleden bij veel speakers voor problemen gezorgd. Maar niet bij de Hercules WAE RUSH, want de speaker kan ook tegen zand, sneeuw en stof. Daar komt nog eens bij dat de rubberen bumpers ervoor zorgen dat je WAE RUSH niet kapot te krijgen is.

Check hier de laagste prijs van de Hercules WAE RUSH (2016)

Voor de avonturiers en sporters onder ons, is dit ogenschijnlijk de speaker om mee te nemen op reis of tijdens een andere activiteit. Denk dan aan mountainbiken, surfen en andere ‘extreme’ sporten.

Ben jij iemand die spullen nodig heeft die tegen een stootje kunnen? Dan raden wij je toch echt aan de Hercules WAE RUSH te kopen.

Op alle vlakken zijn de spierballen aanwezig

Het geluid dat de Hercules WAE RUSH produceert, is van zeer hoge kwaliteit. Wij stonden versteld van de loepzuivere klanken die uit deze betaalbare speaker kwamen. Voor een speaker van dit prijsniveau, was het geluid boven verwachting goed. De tonen klinken precies zoals je dat zou verwachten, waar weliswaar veel andere Bluetooth-speakers nog geen oplossing voor hebben gevonden.

Tegenwoordig willen we allemaal een speaker met een goede accuduur. Ga jij een Hercules WAE RUSH kopen, dan koop je een draadloze speaker met een uitstekende accuduur.

12 uur lang kan jij intens genieten van alles wat deze speaker jou te brengen heeft. Zwoele beats op het strand of upbeat muziek in de douche, op een normale dag zal de speaker het bijzonder lang volhouden.

En dan is er ook nog de Boost Charge functie, waarmee je jouw smartphone kunt opladen. Dus ook als jouw andere accu’s het meer volhouden, is de Hercules WAE RUSH daar om jouw smartphone van extra energie te voorzien. Hoef je ook geen externe oplader meer te kopen!

Dus, moet jij de Hercules WAE RUSH kopen?

Normaal is het voor ons een stuk lastiger een gedeeld oordeel te vormen. Alleen met deze nieuwe Hercules speaker eindelijk een keer niet.

Voor een speaker van dit bedrag, ben je gegarandeerd een gelukkige koper wanneer jij in het bezit komt van de Hercules WAE RUSH. Dan hebben we je nog amper het goede nieuws gebracht dat je ook zonder smartphone naar muziek kunt luisteren. Deze Hercules speaker is namelijk ook van een FM-radio voorzien.

Kopen van deze speaker is bij verschillende webshops mogelijk. Wij hebben uitgezocht waar je op dit moment de laagste prijs krijgt.

Check hier de laagste prijs van de Hercules WAE RUSH (2016)


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie