htc 10 kopen

HTC 10, moet jij deze HTC kopen?

583 dagen, zolang heeft het geduurd voordat HTC met een nieuwe (fatsoenlijke) smartphone uitkwam. Wij hebben meer het idee dat HTC zich de afgelopen tijd meer heeft gericht op de virtual reality bril HTC Vive, dan op de smartphone-tak van het concern. Desalniettemin, is er dan toch een nieuw product, de HTC 10. Kopen van deze smartphone kan sinds vandaag en jij vraagt je waarschijnlijk af of er iets is gedaan aan oudere mankementen. De HTC 10 speakers, zijn ze nu eindelijk van goede kwaliteit? Wij namen deze nieuwe high-end smartphone onder de loep.

Wat zit er onder de kap

We waren op voorhand al bang dat de HTC 10 zou achterblijven qua specificaties. Vooral als we kijken naar wat toestellen als de iPhone 6s en Samsung Galaxy s7 kunnen, houden we ons hart vast. Maar nu we weten wat er onder de motorkap van de HTC 10 zit, zijn we gerustgesteld.

Om te beginnen, een flinke Snapdragon 820-chipset, gelijk aan de chipset uit de LG G5. Deze chipset werkt samen met een werkgeheugen van 4 GB, er kan dus wel aardig wat draaien op de HTC 10.

De krachtige Snapdragon 820-chipset zorgt voor ongekende prestaties

Het scherm van de HTC 10 is groter dan de voorgangers. Een 5,2 inch scherm moet huidige bezitters van een LG of Samsungtoestel aantrekken. Ook de resolutie is op de schop genomen, die is nu namelijk 2560 x 1440.

De software van de HTC 10 spreekt voor zich, aangezien het up-to-date is met die van andere Android-toestellen.

Eindelijk weer een goede camera

Ook wij hebben ervaring met de camera’s van HTC toestellen. Zo was de camera van de HTC One een paars avontuur, terwijl ook de versies daaropvolgend het niet goed konden doen. De HTC 10 camera blijkt gelukkig wel een goede camera te zijn, waar nog wel het buzzwoord Ultrapixel aanwezig is.

Niemand heeft ooit begrepen wat HTC met Ultrapixel precies probeert te zeggen, wat deze keer wel voor een goede camera heeft gezorgd. De camera draagt 12 megapixel met zich mee, 4 megapixel meer dan het vorige model.

Uit verschillende testen bleek dat de HTC 10 camera zich prima kan meten met concurrerende modellen. In de test is onder andere de nieuwe Samsung Galaxy s7 meegenomen.

Accuduur HTC 10 

Een ander puntje waar HTC de laatste tijd slecht op scoorde, was de accuduur. Hier zijn diverse aanpassingen gedaan om de accuduur sterk te verbeteren, ook dat is gelukt. De smartphone haalt met gemak een dag en is in een uur volledig op te laden.

Het is helaas niet mogelijk de accu van de HTC 10 te vervangen, wat bij de modulaire LG G5 wel mogelijk is.

Conclusie: Moet jij de HTC 10 kopen?

Alles bij elkaar opgeteld en afgetrokken, is de HTC 10 een uitstekende smartphone. We zijn vooral te spreken over de snelheid van het toestel, mede mogelijk gemaakt door de vernieuwde Snapdragon 820 chipset. Wil jij ook de HTC 10 kopen of met een abonnement bestellen?

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”De laagste prijs voor jouw nieuwe smartphone vinden?” h2_google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4_google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”outline” color=”black” add_button=”bottom” btn_title=”Klik hier om naar de vergelijker te gaan!” btn_style=”classic” btn_color=”danger” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fuitgekotst.nl%2Fvergelijker%2F||” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true”]

Ben jij van plan een nieuwe smartphone te kopen, maar wil je wel eerst weten waar jij de beste prijs krijgt? Dan kan je middels onze smartphone vergelijker eenvoudig de laagste prijs vinden. Ook als je een toestel los wilt kopen, kan je hier de laagste prijzen vinden!

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie