htc-desire-650

HTC Desire 650 – Kan HTC het nog wel?

Het is 2013 en HTC brengt de nieuwe HTC One uit. Alle aandeelhouders hopen dat dit toestel wel de doelstellingen haalt. De vorige HTC modellen kwamen allemaal niet in de buurt van de targets. En helaas, ook dit model weer niet. HTC Desire was de laatste serie waarmee de Taiwanese fabrikant in staat was zwarte cijfers te schrijven.

Sinds enkele jaren is de focus dan ook meer op andere producten gekomen, aangezien HTC er maar niet in slaagt succes te hebben. Daarom is de introductie van de HTC Desire 650 zo gewaagd. Een toestel voor 200 euro kopen van HTC dat dezelfde specs heeft als de oude One series? Dat is nog eens stoer.

Willen we wel een HTC Desire 650

Nu is misschien wel het pijnlijkste dat HTC ooit overkomen is het gedoe rondom de paarse foto’s op diverse HTC One toestellen. Na zelf in het bezit te zijn geweest van een HTC Desire Z en de eerste One, heb ik de camera van HTC meerdere jaren mogen ervaren. En inderdaad, de camera’s van HTC zijn van erbarmelijke kwaliteit. Bij de HTC Desire 650 is dat echter anders, want daar is de camera aanzienlijk aangepast.

Om echt goed naar de HTC Desire 650 te kunnen kijken, moeten we alle vooroordelen die naar bovenkomen als we alleen al aan HTC denken opzij zetten. Het merk is namelijk behalve met de HTC Desire 650, ook behoorlijk goed bezig met de HTC Vive, een virtual reality bril voor het duurdere segment.

Vijf inch met een 13 MP beeldschieter

Strakke foto’s schieten met een HTC zal met de HTC Desire 650 weer mogelijk zijn. Ook in het donker lijkt de Desire 650 prima te presteren en dat heeft het te danken aan de sterke stabilisator. Verder kan deze smartphone uitstekend filmen en zijn er diverse on-board bewerkingsmogelijkheden zodat je foto’s er nog mooier uit zullen zien.

Tijdloos design of outdated

Het design zal voor nieuwe gebruikers perfect zijn. Alles aan het ontwerp is namelijk mooi, maar allerminst vernieuwend. De HTC Desire 650 vertoont bijzonder veel overeenkomsten met de HTC One series, waardoor ervaren HTC bezitters niet onder de indruk zullen zijn van het ontwerp.

Voor 200 euro doet de HTC Desire 650 precies wat je ervan verwacht. Deze smartphone is snel, licht en ziet er mooi uit. Het scherm is niet eenvoudig te krassen (volgens HTC is het bestand tegen krassen) en kan de telefoon je verder van een uitstekende audio-ervaring voorzien. Ten slotte is de accu van redelijke kwaliteit. Niet geweldig maar ook zeker niet slecht.

Dus, moet jij de HTC Desire 650 kopen?

Voor een smartphone met een prijskaartje van 200 euro, is de HTC Desire 650 uitstekend om te kopen. Voor de gemiddelde bezitter voorziet de HTC Desire 650 in alle gemakken, waardoor het zeker een aanrader is voor de koper die een goedkoper toestel zoekt.

Wil je de HTC Desire 650 kopen? Bekijk dan hier de laagste prijs!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie