ipad-pro-prijs

iPad Pro kopen, wel of niet verstandig?

iPad Pro kopen voor het vernieuwde scherm of toch een kleinere variant kiezen? Wij zijn ontzettend blij dat Apple een grote stap voorwaarts durft te zetten met de introductie van deze nieuwe iPad. Op het moment kan je alleen nog een iPad Pro kopen in de Apple store, maar de iPad Pro prijs is gelukkig al wel bekend. Helemaal onderaan dit artikel kan je de actuele prijzen vinden en de iPad Pro kopen bij Nederlands bekendste webshops. Wij hebben dit wonderbaarlijke apparaat voor jou getest en weten daarom ook of de iPad Pro kopen een slim idee is. Benieuwd naar onze mening? Lees dan snel verder!

Waarom moet ik de iPad Pro kopen?ipad-pro-kopen

Laten we beginnen met de vraag of je nota bene wel een iPad Pro nodig hebt. Wij zijn enorm te spreken over de nieuwe mogelijkheden die de iPad Pro ons te bieden heeft. Ten eerste is het fantastische 12,9 inch scherm een enorm pluspunt. Dit scherm is voorzien van een resolutie van maar liefst 2732 x 2048 pixels. Dit betekent dat je met deze hoge resolutie nog beter films en series kunt kijken. Maar een iPad Pro kopen hoeft niet alleen te gebeuren om de verbeterde resolutie, want de grootte van het scherm is op veel meer plekken een uitstekende bijkomstigheid.

Je kunt nu namelijk meerdere apps naast elkaar laten draaien wat voorheen nog niet op een prettige manier mogelijk was. Ook voor de zakelijke markt kan dit handig zijn doordat je zo efficiënter data kan laten zien. Natuurlijk is dit mogelijk gemaakt door de nieuwe powerchip van Apple, de A9X-chip. Verder draait de iPad Pro op 4 gigabyte werkgeheugen in combinatie met de laatste iOS build software.

Voor het design de iPad Pro kopen? Dan kan je dit ook nog even bijschrijven, want de iPad Pro is met 6,9 millimeter behoorlijk dun. Je hoeft ook geen spierbundel te zijn om het gewicht van slechts 712 gram te kunnen dragen.

Ook kunnen we eindelijk weer fatsoenlijke foto’s met een iPad maken. De iPad Pro is namelijk ook voorzien van een 8 megapixel ultra-camera. Selfies zijn ook mogelijk met de frontfacing camera van 1,2 megapixel. Tevens heeft Apple aan de accuduur gewerkt, want die ligt nu rond de 10 uur.

In vergelijking met oude iPads

We zien dat Apple vooral heeft geïnvesteerd in het scherm van de iPad Pro. Voorheen was het kijken van films op tablets van concurrenten net wat beter, maar nu kunnen we toch genieten van een unieke beeldkwaliteit. Een iPad Pro kopen kan dus voor tal van redenen goed zijn. Helemaal als we de iPad Pro prijs bekijken, die op het eerste gezicht vrij hoog ligt. Maar als je wat over hebt voor de beste tablet op de markt, dan is deze iPad toch echt het overwegen waard.

Een belangrijk voordeel van de iPad Pro is dat het meer een combinatie is van de laatste generatie iPad met een Macbook Air dan dat het zich alleen dient als tablet. Het is dus prima mogelijk om de iPad Pro als vervanger voor je laptop gebruiken, vooral als je in het bezit bent van het bijbehorende toetsenbord.

De iPad Pro kopen voor de laagste prijs

Wil jij een iPad Pro kopen voor de laagste prijs? Dan is dat mogelijk bij verschillende webshops. Er zijn maar liefst negen verschillende versies verkrijgbaar, dus je hebt aardig wat keuze tussen de diverse upgrades. Via de onderstaande links kan jij de laagste iPad Pro prijs controleren en mogelijk een iPad Pro kopen. Benieuwd naar de actuele prijzen? Kijk dan snel hieronder!

Versie Gratis verzending? Meer info
iPad Pro 32 GB – Zilver (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 32 GB – Space Grey (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 32 GB – Goud (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Zilver (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Space Grey (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Goud (WiFi) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Zilver (WiFi + 4G) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Space Grey (WiFi + 4G) Ja! Klik hier!
iPad Pro 128 GB – Goud (WiFi + 4G) Ja! Klik hier!

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie