iphone-6s-kortingscode

De goedkoopste iPhone 6s Coolblue

Het leek er al even aan te komen maar nu is het toch zo ver. De iPhone 6s is uit en je kunt bij Coolblue de iPhone 6s tegen een ongekend scherpe prijs aanschaffen. PDAshop, onderdeel van Coolblue, verkoopt de iPhone 6s sinds eind september. Wij waren al enige tijd opzoek naar een goedkope plek om de iPhone 6s te kopen en met de PDAshop van Coolblue is daar eindelijk een webshop bij!

Waarom de kiezen voor de iPhone 6s bij Coolblue?

Ik ben van mening dat je een eerlijke prijs moet krijgen voor je iPhone 6s, en daarom is het goedkoper om een iPhone 6s simlockvrij aan te schaffen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet aan een iPhone 6s abonnement vastzit, iets wat je vaak behoorlijk hoog in de kosten kan laten lopen. Een klein nadeel is dat je tegenwoordig al snel 700 euro voor het instapmodel iPhone 6s moet betalen, daarom kan je het best opzoek gaat naar een voordelige webshop zoals PDAshop van Coolblue.

De Coolblue iPhone 6s is zoals je al kon lezen scherp geprijsd, wat betekent dat het niet vreemd is ook voor deze webshop te kiezen. Wij hebben meerdere webshops bekeken en van alle webshops bleek Coolblue de iPhone 6s tegen de laagste prijs te kunnen leveren.

Gokken op een daling van de iPhone 6s prijs bij Coolblue

Hoop je dat de iPhone 6 in prijs nog omlaag gaat? Dan kom je van een koude kermis thuis want daar hoef je helaas niet op te rekenen. Het probleem van Apple-producten, of juist datgene waardoor het imago hoog blijft, is dat ze nooit in de uitverkoop gaan. Daarom is de iPhone 6s Coolblue waarschijnlijk gedurende de tijd dat de iPhone 6s van de productieband afkomt even duur. De enige manier om goedkoper uit te zijn is door een iPhone 6s kortingscode te vinden. Dit zou je in staat kunnen stellen om toch nog goedkoper uit te zijn. Je voordeel zou zelfs op kunnen lopen tot 10 a 20 procent op de originele iPhone 6s Coolblue verkoopprijs.

Hoe kan ik een iPhone 6s kortingscode vinden

Op het moment is er geen iPhone 6s kortingscode bekend, echter kan je vaak de iPhone 6s na verloop van tijd bij Coolblue wel met een kortingscode verwachten. Hierdoor is het toch nog mogelijk de iPhone 6s tegen een gereduceerd tarief te bemachtigen.

Wil je in het bezit van de iPhone 6s? Dan kan je hier meer te weten komen over de scherpe prijs van Coolblue (PDAshop)!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie