iphone-6s-mogelijkheden

Wat zijn de iPhone 6S mogelijkheden?

iPhone 6S mogelijkheden zijn eindelijk allemaal bekend! Het was even wachten maar de top-reviewers zoals Mashable en Verge hebben de nieuwe iPhone goed bekeken waardoor we de iPhone 6S mogelijkheden weten. We zijn natuurlijk allemaal heel erg benieuwd naar wat we met de nieuwe iPhone 6S kunnen en of de iPhone 6S haar prijs waard is. Om je de iPhone 6S mogelijkheden snel te leren, hebben wij ze kort op een rijtje gezet zodat je precies weet wat er allemaal met de nieuwe iPhone 6S mogelijk is. Benieuwd naar alles over de iPhone 6S? Lees dan snel verder!

iphone-6s-specificaties

 

iPhone 6S mogelijkheden stap voor stap

Net zoals zijn voorganger zijn de iPhone 6S mogelijkheden ongekend. We kunnen hetzelfde en meer met de nieuwe smartphone van Apple. Weer kunnen we een iPhone 6S Plus verwelkomen aangezien de iPhone 6 Plus het uiteindelijk behoorlijk goed deed. De verkopen waren hoger dan verwacht en na de ‘bend-affair’ was de iPhone 6 Plus eigenlijk nog een best goede telefoon. Maar daar ben je natuurlijk niet voor, want we gaan eerst de iPhone 6S mogelijkheden bespreken.

Aan de buitenkant zien we dat de iPhone 6S eigenlijk hetzelfde is gebleven en er dus geen grondige veranderingen hebben plaatsgevonden. De iPhone 6 zag er al prachtig uit dus het is niet erg dat de iPhone 6S hetzelfde gebleven is.

De belichaming van de iPhone 6S is middels een 7000 Series Aluminium serie gedaan waardoor deze versie een stuk sterker is dan de iPhone 6. Ook zit er in de zijkanten van de 6S delen zink, dit zorgt dat het scherm minder snel kan beschadigen wanneer je de iPhone 6S bijvoorbeeld laat vallen.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer iPhone 6S mogelijkheden..

3D-Touch scherm en 4K-resolutie

De volgende twee iPhone 6S mogelijkheden zijn onze favoriet, namelijk het 3D-Touch scherm en de 4K-resolutie waarmee we in super-HD videos kunnen bekijken. 3D-touch is misschien wel een van de vetste nieuwe iPhone 6S mogelijkheden. Je kunt namelijk in tal van apps gebruik maken van de 3D-touch functie wat betekent dat er nog meer opties beschikbaar zijn. Doordat je iPhone 6S scherm nu herkent hoe hard je drukt, is het mogelijk om bij hard drukken een pop-up scherm tevoorschijn te halen.

Laten we bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de camera. Als we daar namelijk op het scherm het icoontje harder indrukken krijgen we een extra optie scherm. We zien de verschillende iPhone 6S mogelijkheden met betrekking tot de camera en kunnen bijvoorbeeld direct een selfie nemen. Ook bij Apple Maps kunnen we direct een telefoonnummer ophalen of een route uitstippelen.

De nieuwe iPhone 6S Camera

iPhone 6S mogelijkheden genoeg, maar wij zijn fan van de nieuwe iPhone 6S camera. 4K-foto’s maken op een smartphone, hadden we dat ooit voor mogelijk gehouden? Toch is het mogelijk met de nieuwe iPhone van Apple. We kunnen namelijk met een sterke 12 megapixel camera prachtige foto’s maken in een 4K resolutie. Filmen is mogelijk op 30 frames per seconden waardoor we unieke video’s kunnen schieten. Ook video stabilisatie zorgt ervoor dat de video’s van nog hogere kwaliteit zijn.

Je merkt het al, iPhone 6S mogelijkheden zat. Voldoende reden om de iPhone 6S te kopen dus!

Wil je goedkoop in het bezit komen van de iPhone 6S? Dan kan dat hier tegen een ongelofelijk lage prijs!

Wil je goedkoop in het bezit komen van de iPhone 6S? Dan kan dat hier bij Coolblue


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie