iPhone 7 kopen

iPhone 7 kopen, nieuws en prijs

Er is geen smartphone waar zoveel geruchten omheen zwerven als de iPhone 7. Kopen is vanaf september mogelijk, maar tot het laatste moment is er vaak nog veel onduidelijk.

Als reviewer is het daarom ook lastig om vooraf een duidelijk beeld te verkrijgen van wat er straks onder de ‘motorkap’ te vinden is. Gelukkig zijn er voor de iPhone 7 diverse geruchten bekend waarvan we verwachten dat ze kloppen. De belangrijkste van deze verschillende geruchten zijn kort opgesomd. Met de verwachte iPhone 7 prijs en de plekken waar je dit nieuwe Apple toestel kunt kopen.

Direct de laagste prijs voor je iPhone 7 vinden?

Officiële specificaties iPhone 7

Het zal je niet zijn ontgaan dat er iedere week wel een ander interessant gerucht de ronde doet. Zo schreven wij eerder al over de vermoedelijke waterdichtheid van de iPhone 7. Doordat de 3.5 mm audio-ingang hoogstwaarschijnlijk zal verdwijnen, kan je straks een waterdichte iPhone 7 kopen.

Met je iPhone 7 het water in

Dat komt doordat de audio-ingang een ingewikkelde poort om waterdicht te maken is. Het volgende gerucht, waarvan wij vrijwel zeker weten dat het klopt, heeft hier dan ook mee te maken. De Lightning-poort, waarmee de iPhone 7 wordt opgeladen, zal ook de ingang voor de koptelefoon worden.

Eén poort voor opladen en audio

Dit brengt weliswaar het nadeel met zich mee dat als je oordopjes wilt kopen, de iPhone 7 uitsluitend met speciale oordopjes gebruikt kan worden. Eerder kon je al het een en ander over deze oordopjes lezen, ook wel de Airpods genoemd. Onbekend is of dit de daadwerkelijke merknaam van de oordopjes gaat worden. Mogelijk gebruikt Apple het intern als een ‘working title’.

A10-chipset voor het nieuwe powerhouse

Concurrenten als Samsung en LG blijven voortdurend de specificaties opvoeren, waardoor Apple wel mee moet gaan. Aangezien je wel een sterke iPhone 7 wil kopen, heeft Apple daardoor ook besloten een veel krachtigere chip in de nieuwe iPhone te plaatsen.

In de iPhone 6S was al een sterke chip te vinden, namelijk de A9 (de 6-serie A8). Apple zet de huidige lijn voort door voor de iPhone 7 een A10-chip te ontwikkelen. Grafisch gezien gaat de 7 er ook op vooruit. Hoeveel we naar voren bewegen, is nog onduidelijk.

16 GB model verdwijnt, minimum nu 32 GB

Dat 16 GB te weinig is voor een iPhone weet de gemiddelde gebruiker allang. Doordat het iOS systeem van zichzelf al veel ruimte inneemt, blijft er nog maar weinig geheugen over voor foto’s, video’s en apps. Nu de iPhone 7 niet meer met 16 GB te kopen is maar vanaf 32 GB start, heeft Apple minder last van klachten omtrent de geheugenopslag.

Benchmark-score veelbelovend

Omdat we nog steeds niet weten of de geruchten en benchmarks die sporadisch opduiken kloppen, moet dit gerucht met een korreltje zout genomen worden.

Als we het bericht mogen geloven, is de iPhone 7 Plus de snelste smartphone verkrijgbaar. Vooral in vergelijking met zijn voorganger, doet de iPhone 7 het meer dan uitstekend.

Verwachte iPhone 7 prijs

Toen we eerder dit jaar onze iPhone SE recensie publiceerden, was in het desbetreffende artikel ook een prijsverloop van de afgelopen iPhone releases te vinden. Ieder jaar worden de toestellen van Apple net wat duurder, net zoals veel concurrenten. Door een SE uit te brengen, zorgde Apple ervoor dat zij ook voor de budget-markt een antwoord hadden. Ook nu zal een iPhone 7 kopen niet voor iedereen zijn weggelegd. Voor die doelgroep, is dan ook de iPhone SE ontwikkeld.

De laagste iPhone 7 prijs zal zonder twijfel stijgen doordat het 16 GB model verdwijnt. Het onvermijdelijke gevolg hiervan is dat je zo goed als zeker € 750,- of meer gaat betalen als je besluit tot het kopen van een iPhone 7.

Dat is een aardig bedrag, zeker gezien de opkomende markt van budget toestellen waar je voor honderd euro smartphone met een octa-core processor koopt. Toch is er geen toestel zoals een iPhone, waardoor Apple geen problemen zal hebben het toesten te slijten.

Wat we nu zeker weten

We hadden jullie beloofd dat bij nieuwe updates het artikel zelf ook een update zou krijgen. Want je wilt wel weten voordat je de iPhone 7 gaat kopen, of er niet een beter toestel op de markt is. Vooral gezien de laatste afhaker (Galaxy Note 7), begint het laatste Apple toestel steeds interessanter te worden.

Je kunt de iPhone 7 zwart kopen!

Jaren geleden konden we ook al eens een volledig zwarte iPhone kopen en nu is deze kleur eindelijk terug! Andere kleuren die je kunt verwachten zijn zilver, goud, rosé goud en piano black. Wat piano black precies moet betekenen weten we niet, maar we zijn zeker benieuwd.

Geheugen tot 256 GB

De iPhone 7 Plus had al vroeg van de media 256 GB toegewezen gekregen, alleen nu lijken diverse bronnen dit ook te bevestigen. Apple zal voor het eerst een 256 GB aan haar iPhone-lijn toevoegen.

IPX7 Certificering – deels waterdicht

Wat veel iPhone-bezitters niet weten is dat de laatste twee modellen al aardig tegen water konden. De iPhone 7 lijkt echter de eerste waterdichte iPhone te zijn die je kunt kopen. Douchen, spatwater en tot 1 meter diep, dit gerucht lijkt toch echt waar te zijn!

Koptelefoon gegarandeerd weg

Als er ergens zekerheid over is, is het wel over het verdwijnen van de koptelefoon aansluiting. Een grote stap en ook de eerste in waarschijnlijk reeks fabrikanten die hier ook in de toekomst voor gaat kiezen. Gelukkig kan je straks wel de Airpods kopen!

Apple Pay krijg nog een extra zetje

Nog steeds kunnen we niet betalen met Apple Pay. Bijzonder jammer, maar het is iets waar we kennelijk nog even op moeten wachten. In de nieuwe iPhone 7 zal de integratie met Apple Pay nog beter zijn, waar vooralsnog onze Amerikaanse vrienden vooral gebruik van zullen maken.

Veel iPhone bezitters stappen over naar het laatste model

Je kunt de boeken erop naslaan, de s-series worden altijd minder verkocht dan de 3,4,5,6 en volgens onderzoek dus ook de 7-serie. Volgens een onderzoek verricht door Robert W. Baird et. al, gaat een groot deel dat op het moment een iPhone 6 of ouder heeft, overstappen op de nieuwste generatie. Het aantal consumenten dat van plan is de iPhone 7 te kopen, is vele malen hoger dan eerdere toestellen. Apple lijkt volgens dit onderzoek het dus ook beter te gaan doen ten opzichte van Samsung.

Met dergelijke onderzoeken is het altijd even afwachten of het allemaal wel klopt. De kans is echter groot, dat de iPhone 7 het best verkopende toestel van Apple in tijden gaat worden.

iphone-7-prijs-kopen

Wanneer kan je de iPhone 7 kopen?

Dan de vraag waar veel van ons mee bezig zijn, wanneer kan je de iPhone 7 kopen (en waar?). Waarschijnlijk zal de iPhone 7 niet al te lang na de officiële aankondiging op 7 september uitgebracht worden. Veelal zit er een dag of 14 tussen de keynote en de daadwerkelijke release.

De Nederlandse webshops hebben altijd wat later de iPhone binnen dan onze Amerikaanse vrienden, dus geef het een weekje extra voordat je intensief opzoek gaat naar het bestellen van de iPhone 7.

 

Los iPhone 7 toestel kopen

Wij updaten de prijzen dagelijks!

Webshop Gratis verzending? Op voorraad? Actuele prijs
Coolblue Ja! Ja! Klik hier!
Bol.com Ja! Ja!

Klik hier!

Studentmobiel Ja! Ja! Klik hier!
Expert Ja! Ja! Klik hier!
BCC <- Laagste prijs! Ja! Ja! Klik hier!
Conrad Ja! Ja! Klik hier!

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie