Is snel afvallen met een e-book mogelijk?

Jaarlijks zoeken maar liefst 500.000 Nederlanders via Google naar websites over snel afvallen. Programma’s en e-books over het verbranden van al het overtollige vet doen het ongelofelijk goed. Als we een kijkje nemen naar hoeveel e-books en e-programma’s jaarlijks worden verkocht komen we uit op een Nederlandse e-health markt van ruim 5 miljoen euro. Doordat er zoveel e-books op het internet te vinden zijn is het lastig om door de bomen het bos nog te zien. Om je een goed beeld te geven over deze enorme markt en de e-books waar jij echt wat aan hebt, ben ik voor jou op zoek gegaan naar het beste materiaal om af te vallen.

Waar zijn we online zoal naar op zoek?

Nederlanders zijn vooral rond het nieuw jaar en vlak voordat de zomervakantie begint enorm geïnteresseerd in websites over afvallen. Dit heeft logischerwijs rondom de jaarwisseling te maken met goede voornemens en voorafgaande de zomerperiode met aankomend strandweer. Doordat veel websites en programma’s beloven dat zij ervoor kunnen zorgen dat je voor de zomer nog snel die overtollige kilo’s kunt verliezen, genieten zij astronomische bezoekersaantallen.

Het is natuurlijk mogelijk om binnen korte tijd af te vallen, maar veel van deze websites beloven meer dan wat haalbaar is. Er zijn zelfs websites te vinden die adverteren met de boodschap dat je ruimt 30 procent van je lichaamsgewicht kan verliezen met hun ‘unieke afvalprogramma’.

Ook het snel krijgen van buikspieren is een enorm populaire zoekopdracht in Google. Jaarlijks zoeken hier ruim 40.000 Nederlanders op in de hoop om in korte tijd een sixpack te krijgen. En nee, niet alleen mannen zijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden om buikspieren te trainen, ook vrouwen zoeken in grote getale naar dit onderwerp.

Ten slotte is het verbranden van overtollig vet iets waar een enorm deel van deze groep naar zoekt. Te hoge vetpercentages die voor de zomer nog snel omlaag moeten zodat we op het strand niet in negatieve zin opvallen. Ook hier zijn honderden sites aan toegewijd wat mij doet geloven dat de e-healthmarkt een stuk groter is dan dat we denken.

Maar is het nog wel mogelijk om tussen al deze website, e-books en andere programma’s informatie te vinden waar je ook echt wat aan hebt?

Een bruikbaar afvalprogramma vinden

Doordat er zoveel informatie op het internet aanwezig is, is het bijna niet meer mogelijk om dat te vinden waar we naar op zoek zijn. Dit is ook het geval wanneer we op zoek gaan naar methodes om snel af te vallen. We komen veelal op sites terecht waar we relatief korte artikelen lezen met zeer beknopte tips om af te vallen. Vitadis, Jasper Alblas en SoChicken zijn sites die we als eerste tegenkomen.

Vitadis adverteert met haar ‘Slanker Leven Plan’ dat het mogelijk is om in zeer korte tijd af te vallen. ‘Prettig en verantwoord afslanken’ is tevens één van de vele catchphrases die we op de site van Vitadis kunnen vinden. Ik weet uit ervaring dat Vitadis een erg populair concept is en dat het de afgelopen jaren door velen gekocht is. De methoden die we in de programma’s van Vitadis vinden zijn goed, maar behoorlijk pittig. Je moet soms drastische stappen nemen om je eetpatroon te veranderen. Dit is natuurlijk goed, maar het geeft mij toch het idee dat het vaak stappen zijn die voor een bepaalde groep mensen in het begin te groot zijn om te nemen. Het stapsgewijs opbouwen was misschien beter geweest.

Een ander populair product is het e-book ‘Vetverbrandgeheimen’. Dit e-book is tevens een veel verkocht boek over afvallen en in het specifiek verbranden van vet in korte tijd. De prijs van dit e-book ligt lager dan de producten van Vitadis, echter is het product van Vitadis wel uitgebreider en kent het een enigszins betere prijs/kwaliteitverhouding. Toch is ook het boek Vetverbrandgeheimen goed bruikbaar om in korte tijd kilo’s te verliezen.

Indien jij binnen korte tijd vet wil verbranden voor korte tijd en je dit middels een duidelijk en goed uitgewerkt programma wil doen, kan je op deze pagina deze pagina in het bezit komen van de materialen van Vitadis.

Wil jij toch liever wat minder uitgeven en tegen een scherpe prijs aan de slag met het e-book Vet Verbrand Geheimen? Dan kan je daar hier meer over lezen.

Binnen korte tijd buikspieren kweken

Ten slotte moeten we alle programma’s, websites en boeken over het kweken van buikspieren niet vergeten. Sinds een jaar of tien is het helemaal hot geworden om eigenhandig buikspieren te kweken om fit en masculine over te komen. Hier is natuurlijk helemaal niets mis mee en daar profiteert het internet van.

Je kunt online namelijk astronomisch veel verschillende programma’s en boeken vinden over het kweken van buikspieren voor man en vrouw. Sommige van deze programma’s gaan helemaal nergens over en bespreek ik dan ook niet. Deze programma’s staan vol met oefeningen zonder duidelijke uitleg, en daar hebben we natuurlijk helemaal niets aan.

Er zijn gelukkig ook goede boeken over online buikspieren kweken te vinden. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de ‘Buikspierenbijbel’. De Buikspierenbijbel is namelijk geschreven door een ervaren personal trainer die dit boek heeft volgestopt met honderden tips om buikspieren te kweken. Ook geeft hij je stapsgewijs tips om je eetpatroon aan te passen en vet te verbranden.

Alle buikspieroefeningen in dit boek zijn goed uitgewerkt zodat je precies weet wat je moet doen, iets waar andere e-books nog van kunnen leren.

Wil jij direct aan de slag met het kweken van buikspieren en het verbranden van overtollig vet? Dan kan je de Buikspierenbijbel hier tegen een scherpe prijs bemachtigen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie