JBL-T450BT

JBL T450BT review: het geld waard?

Doorgaans ben je voor een goede draadloze koptelefoon enkele honderden euro’s kwijt. Het is simpelweg de harde waarheid dat je op dit moment ook veel moet betalen voor een hoge kwaliteit koptelefoon. Een JBL T450BT kopen zou dan ook niet mijn eerste advies zijn, alleen bleek tijdens onze test alles anders te zijn.

De afgelopen weken hebben wij de nieuwe JBL T450BT kunnen testen voor onze review. Samengevat waren we zeer tevreden met de audiokwaliteit. Wil je niet meer uitgeven dan 50 euro? Dan is de JBL T450BT de koptelefoon die je moet kopen.

Direct naar laagste prijs

Ontwerp en gebruik

Als we goed naar het ontwerp van de JBL T450BT kijken, zien we veel overeenkomsten met eerder modellen. Op dit gebied is er dan ook niet veel anders met de duurdere (en goedkopere) modellen van JBL. De meeste veranderingen zijn de vinden aan de binnenkant van de koptelefoon.

Je kunt de JBL T450BT kopen in het zwart, blauw en wit. Op het moment is maar bij enkele webshops de blauwe editie op voorraad, waardoor je waarschijnlijk tussen de twee overige kleuren moet kiezen.

Een groot voordeel van de JBL T450BT is het gewicht. Deze koptelefoon is namelijk bijzonder licht en ligt daarom prettig in de nek of op het hoofd. Kortom, je zal je niet snel irriteren aan het gewicht van de koptelefoon als je voor langere tijd naar muziek luistert.

De bediening van deze koptelefoon is ook op slimme wijze verwerkt. Op de oorschelp zijn diverse buttons te vinden waarmee je de muziek en het volume kunt aanpassen.

1498815_ab_00_fb-epsAccuduur en Bluetooth

Wat ons vooral meevalt is de accuduur van de JBL T450BT. We zien bij veel Bluetooth koptelefoon een slechte accuduur, vooral na intensief gebruik. Waar veel koptelefoons met de Bluetooth-functionaliteit amper 6 uur halen, kan de JBL T450BT zeker 11 uur mee.

Je hoeft om te bellen straks ook geen aparte headset te kopen, de JBL T450BT is namelijk voorzien van een ingebouwde microfoon die met hoge kwaliteit geluiden kan opnemen. Ben je een gamer en wil je tijdens het gamen gebruik maken van programma’s als TeamSpeak en Ventrilo? Dan zal de JBL T450BT met gemak jouw stem naar jouw teamleden over kunnen brengen. Voor gamers is dit dan ook een van de meest betaalbare Bluetooth-koptelefoons die je met de JBL T450BT kunt kopen.

Wel of geen JBL T450BT kopen?

Samengevat zijn wij van de mening dat je de JBL T450BT vooral moet kopen als je op zoek bent naar een betaalbare (draadloze) koptelefoon. De koptelefoon stoort niet en is ook met een audiokabel te gebruiken. In combinatie met de sterke accuduur kan je voor langere tijd rekenen op je koptelefoon om jou van jouw favoriete muziek te voorzien.

Je kunt de JBL T450BT kopen vanaf € 49,-

Alternatieven

Bose Quiet Comfort 35 – Vanaf € 379,-

Sony MDR 1000X – Vanaf € 399,-


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie