kpn-play-gratis-maand

KPN Play gratis gebruiken?

Om te kunnen concurreren met diensten als HBO Go, Netflix en NLziet, heeft KPN vandaag KPN Play officieel gelanceerd. Het is mogelijk om KPN Play gratis een maand lang uit te proberen. Dat betekent dat je een maand de tijd hebt om te ontdekken of KPN Play iets voor jou is. Wij hebben de nieuwe streamingdienst van KPN getest en vertellen jou hoe jij je KPN Play gratis maand kan activeren. Zo kan je gratis gebruik maken van KPN Play! Benieuwd wat je allemaal met deze nieuwe dienst kunt doen? Lees dan snel verder!

Aanbod KPN Play 

Wat vrij opmerkelijk is, is dat KPN voor zijn nieuwe streamingdienst een samenwerking heeft gesloten met HBO, die al een On Demand app heeft. Je kunt op KPN kpn-play-gratisPlay namelijk diverse series van HBO verwachten. Ook deze series zijn een maand op KPN Play gratis te bekijken. Behalve HBO series, kan je ook series van de 22 televisiezenders van ons land bekijken. Van de NPO tot Net 5 en SBS, je kunt vrijwel alle programma’s op KPN Play terugzien.
 
Play. Kijk overal wat je écht wilt zien. Start nu jouw gratis maand!
 
Via je nieuwe Chromecast 2 KPN Play gratis bekijken is ook mogelijk, want KPN heeft synchroon aan de lancering van haar nieuwe dienst ook meteen de Chromecast 2 app gelanceerd. Tevens is er een app beschikbaar voor Android en iOS telefoons. Je kunt dus ook KPN Play gratis vanaf je mobiele devices bekijken.

In totaal is er al voor honderdduizenden uren aan content op de KPN Play app te vinden. Dat betekent dat je nu al meer kunt zien op de KPN Play dienst dan op de vergelijkbare dienst van NLziet. De KPN Play tarieven zijn overigens ook al bekend, namelijk € 11,99 per maand. Volgens ons is dat bedrag deze nieuwe dienst het absoluut waard!

Hoe kan ik een maand lang gratis KPN Play kijken?

Gelukkig komt KPN Play net zoals veel andere concurrenten zoals Netflix en NLziet met een gratis maand. Tijdens deze gratis maand kan je zoveel cntent bekijken als je wilt. Of dat nu de laatste aflevering van GTST, Game of Thrones of Wegmisbruikers is, alles is mogelijk met de nieuwe streamingdienst van KPN!

Het activeren van een gratis KPN Play maand is zeer eenvoudig. Via de onderstaande link kan jij een account aanmaken en direct gebruik maken van jouw nieuwe KPN Play app. Dit is volledig gratis en vrijblijvend.

Play. Kijk overal wat je écht wilt zien. Start nu jouw gratis maand!


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “KPN Play gratis gebruiken?”

 1. Ik avatar
  Ik

  Kan niet inloggen bij hbo go,krijg steeds wachtwoord niet geldig.

  1. Mart avatar
   Mart

   Hoi!

   Dan moet je even contact op nemen met de KPN Webcare, via kpn.nl of middels een email naar info@kpnplay.nl.

   Groet,
   Mart

Geef een reactie