LG 4K OLED kopen

Drie keer een LG 4K OLED TV, welke moet je kopen?

OLED televisies zijn de toekomst en dat weet ondertussen het overgrote deel van de liefhebbers ook. Met een OLED TV kan jij je rekenen tot de bezitters van de beste tv’s. Alleen, met al die verschillende OLED televisies is het lastig om te bepalen welke tv het best bij jou past.

Ieder merk heeft tientallen soorten in het assortiment, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bespreken in dit artikel drie LG 4K OLED tv’s met je, en vertellen je welke je moet kopen.

LG OLED55E6V 

Kopen of voor de volgende deelnemer gaan? Uit onze top drie van LG OLED 4K televisies, was deze jongen het goedkoopst. Voor een 55 inch OLED scherm is de prijs vergelijkbaar met concurrenten.

Het scherm betreft een 10 bit OLED, waardoor je op de LG OLED55E6V in zeer hoge kwaliteit films en televisie kunt kijken.

Natuurlijk zijn de gebruikelijke onderdelen in deze televisie te vinden. Denk dan aan Smart TV, HDR video’s en een sterk besturingssysteem voor het gebruiken van de verschillende apps en browsers.

Ook is de LG OLED55E6V voorzien van een DVB S tuner, waardoor je ook satellietbeelden kunt ontvangen. Een behoorlijk vette functie, als je het ons vraagt.

Check nu voor de laagste prijs! (LG OLED55E6V)

LG 65EF950V

Momenteel in de aanbieding, de LG 65EF950V. Vorig jaar was er een aardig grote onthulling rond de LG 65EF950V, maar nu horen we er nog maar weinig over. Mogelijk komt dit door het grote aantal 4K OLED apparaten dat op de markt gekomen is. Wat we wel weten, is dat de LG 65EF950V een van de betere 4K TV’s op de markt is.

Met een 65 inch scherm is net zoals op de OLED55E6V het mogelijk om HDR video’s te bekijken. En natuurlijk is de beeldkwaliteit 4K/UHD, dus je kijkervaring zal behoorlijk worden opgeschroefd met de LG 65EF950V. Kopen lijkt op dit moment een interessante optie, vooral vanwege de tijdelijke aanbieding. Een klein nadeel is het beperkte aantal HDMI-poorten (drie). Verder kunnen we maar weinig aanmerken op de LG 65EF950V met 4K. Zwart is echt zwart en de kleuren komen er allemaal uit zoals je dat van een televisie op dit prijsniveau mag verwachten.

Check nu voor de laagste prijs! (LG 65EF950V)

LG OLED65E6V

De grotere variant van van de eerder besproken LG OLED55E6V. Veel van de kenmerken komen vanzelfsprekend overeen, echter is het beelddiagonaal een goede tien inch groter. En dat is wel zo prettig bij een 4K televisie van deze kwaliteit. Want een LG OLED65E6V kopen, betekent wel dat je alle films en series die in 4K worden aangeboden met een ‘bioscoopervaring’ kunt bekijken. Verder hebben wij het idee dat deze televisie zeker nog een jaar of tien zich kan meten met de aankomende modellen.

Als wij uit deze drie LG OLED 4K’s er een moesten kiezen, zouden wij gegarandeerd de LG OLED65E6V kopen. Ben jij van plan groots uit te pakken, dan kan je net zo goed de beste OLED 4K tv kopen, toch?

Check nu voor de laagste prijs! (LG OLED65E6V)


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie