lg g6 space

LG G6 – tal van nieuwe specificaties bekend

Een smartphone met metalen omhuizing? De LG G6 is naar verwachting een van de eerste toestellen in tijden die we met metalen behuizing tegemoet kunnen zien. Diverse foto’s geven ons het bewijs dat de LG G6 er volledig anders uit gaan zien dan zijn voorganger, de LG G5.

Met een koptelefoon-ingang aan de bovenkant en een USB C poort aan de onderkant. Aan de achterkant is de vingerafdruk-sensor netjes verwerkt, zoals het hoort bij een goede smartphone.

En om het af te maken, heb je net als bij de iPhone 7 Plus een dubbele camera, om nog scherpere foto’s te maken.

Beter dan de LG G5

Als je weet dat je beter een ander toestel dan de LG G5 kunt kopen, is het wel wanneer LG zelf aangeeft dat de G5 een mislukt project was. Toch deed de LG G5 het prima in veel recensies en is het zeker niet slecht verkocht.

De LG G6 moet het jaar 2017 tot het jaar van LG gaan maken. 26 februari komt de LG G6 uit en dan is het direct de bedoeling dat de switch naar LG gemaakt gaat worden.

Voor ongeveer 550 euro kom je al in het bezit van de G6, die net zoals de G6 krachten sterk genoeg is om tegen een flinke klap te kunnen.

5.7 inch scherm met 18:9 aspect ratio

Verder zal de LG G6 een enorm 5.7 inch scherm hebben waarop je uitstekend films en series kunt kijken. Verder is het scherm opgebouwd vanuit een 18:9 ratio, dat zeer goed is voor een smartphone. Het Quad-HD display zal jou niet snel teleurstellen, als we diverse techsites mogen geloven.

Dual lens + verwisselbare batterij

Dat is niet alles, want we kunnen eindelijk weer een smartphone tegemoet zien met een verwisselbare batterij. Dat is lang niet meer voorgekomen, want voorheen was dit alleen bij Chinese toestellen mogelijk. Diverse kleine pijpjes zorgen ervoor dat de enorme batterij koud blijft. Hierdoor voorkomt LG een probleem als het Note 7 fiasco.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie