lg nexus x5

De LG Nexus 5X blijft het geld waard

Het is stiekem de enige echte Google phone, de LG Nexus 5X. Wij zijn nog steeds verliefd op het design dat LG heeft gekozen voor deze Nexus. Nu we de Google Pixel zien als tegenstander van de oudere Nexus modellen, hebben we het er nog maar zelden over.

Waarom? Je kunt vandaag de dag voor een spotprijs toestellen als de LG Nexus 5X kopen. Voor een prijs van € 349,- leg jij een van de beste smartphones in je winkelmandje. Waarom zou je niet kiezen voor een toestel dat meerdere keren als best getest is?

Ik zou het niet weten, maar aan de prijs zal het zeker niet liggen.

Camera LG Nexus 5X meer dan goed

Recensenten waren met de Pixel release het meest te spreken over de camera. De Google Pixel (en XL model) is in staat om prachtige foto’s te maken. Velen besloten daarom ook het toestel vooral hiervoor te kopen. Geen gek idee, als je nagaat dat we gemiddeld tien foto’s per dag met onze smartphone maken.

Maar de camera van de LG Nexus 5X is bijna net zo goed, met zijn 12.3 megapixel camera en uiterst scherpe lens. Je maakt foto’s zoals je dat ook met een professionele camera zou doen. Dat is voor een smartphone ongekend, maar de LG Nexus 5X kon dit al jaren.

Inclusief vingerafdrukscanner

En wil jij je telefoon ontgrendelen zoals je dat ook op de LG G5 (en binnenkort de LG G6) doet? Dan heb je geluk, want op de LG Nexus 5X is ook een vingerafdrukscanner te vinden op dezelfde plek als de vlaggenschip modellen van de Life Good fabrikant.

Wat betaal je dan voor dit toestel?

Een van de hoofdredenen dat dit toestel, ook in 2017, een van de beste deals is die je kunt maken, heeft te maken met de prijs. Voor minder dan 400 euro koop je een smartphone die vrijwel alles kan wat een iPhone 7 of Galaxy S7 toestel ook kan.

Velen onderschatten de kracht van de LG Nexus 5X en dat is helemaal niet erg. Dat is namelijk de reden dat je ook vandaag nog de LG Nexus 5X kunt kopen tegen een bodemprijs.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie