LG-v10-prijs

LG V10 kopen? Lees onze review!

Als we ergens naar uitkeken de afgelopen maanden, was het wel naar een LG V10 kopen. Het heeft (te) lang geduurd, maar we kunnen eindelijk het flagship model van LG in Nederland kopen. In de Verenigde Staten en Azië was dit overigens al enige tijd mogelijk, laten we het daar echter maar niet over hebben. Als je nog niet precies weet waarom een LG V10 kopen mogelijk de beste beslissing van 2015/2016 is, dan zal je daar na het lezen voldoende over weten. Want als een van de eerste smartphones met twee schermen is de LG V10 een smartphone die jij absoluut moet kopen. Lees snel verder en ontdek of jij ook moet kiezen voor een LG V10 kopen!


LG V10 kopenWaarom zouden wij de LG V10 kopen?

Het is geen geheim dat wij al meerdere keren hebben geschreven over de mogelijke komst van de LG V10. Toen LG Electronics vorig jaar de plannen en wereldwijde release data voor de V10 publiceerde hadden wij verwacht dat de oorspronkelijke zomerrelease wel gehaald zou worden. Helaas was dat niet het geval, is het niet dat we nu alsnog de LG V10 kunnen kopen. Dit was voor ons voldoende reden om even uitgebreid de voordelen van de V10 op een rijtje te zetten.

We moeten natuurlijk beginnen over het magistrale tweede scherm dat LG aan de V10 heeft meegegeven. Dit tweede scherm is vooral makkelijk voor het ontvangen van notificaties en het gebruiken van shortcuts. Je zou bijvoorbeeld automatische replies via het tweede scherm kunnen inschakelen of een nieuwe afspraak in je agenda plaatsen. De LG V10 kopen zou voor het tweede scherm qua resolutie al niet zo gek zijn, maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Een dik 5,7 inch scherm met een baanbrekende resolutie, dat is ook waar de LG V10 voor staat. Een foto en video camera met veel unieke opties, dat hadden we ook al even niet meer gezien. Maar wat mogelijk nog unieker is, is dat de accu van de LG V10 vervangbaar is. Geen gesleep met powerbanks, je kunt ook gewoon een alternatieve batterij voor de LG V10 kopen.

Groot scherm voor ultieme user experience

Tegenwoordig kijken fabrikanten minder naar de gebruikerservaring en meer naar wat er maximaal mogelijk is. Bij LG is dat niet het geval, wat onder andere aan de accu en de camera te zien is. De opslagcapaciteit bedraagt overigens 32 GB, wat uit te breiden is met geheugenkaarten die op kunnen lopen tot 500 GB. Een LG V10 kopen doe je dus ook voor de extra opslag dat buiten de interne capaciteit om mogelijk is.

Natuurlijk is de LG V10 het best geschikt voor de gebruiker die goed met een groot scherm om kan gaan. Ben je hier nog niet zo handig mee, dan zal je mogelijk even moeten wennen aan het nieuwe scherm wanneer je besluit de LG V10 te kopen. De LG V10 draait overigens op de laatste versie van Android en zal, zoals we van LG gewend zijn, frequent een update krijgen.

Wat vind jij van de LG V10? We horen het graag in de comments!

De LG V10 kopen tegen de laagste prijs

Je kunt op het moment de LG V10 kopen vanaf € 699,-. Dit is gezien de concurrerende smartphones een redelijke prijs. Helemaal als je meeneemt dat deze smartphone voorzien is van een Hexa Core processor met een kloksnelheid van 1.44 MHz, hoger dan de huidige Macbook Air serie.

Zoals je kunt zien in de LG V10 commercial is het vlaggenschip-model van de Japanse fabrikant mogelijk de beste smartphone die je op het moment kunt kopen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie