lumia-950-xl-kopen

Lumia 950 kopen of te beperkt?

Het heeft even geduurd voordat Microsoft met een smartphone kwam waarvan wij dachten dat het een review waard was. De Lumia 950 kopen lijkt pas de eerste Lumia in tijden waarbij dit verstandig kan zijn. De App store van Microsoft heeft namelijke een flinke boost gehad waardoor deze nieuwe smartphone te overwegen is. Direct de Lumia 950 kopen is misschien nog te snel voor de gebruiker die iOS gewend is. Echter is de Lumia 950 voor de gemiddelde Android gebruiker een perfecte overstap. Wij hebben deze smartphone voor je bekeken en vertellen je of een Lumia 950 moet kopen.

lumia-950-kopen

Wat heeft de Lumia 950 ons te bieden

We kunnen de keuze van Microsoft om voor een 5,2 inch scherm te kiezen niet onopgemerkt laten. De gebruiker die besluit een Lumia 950 te kopen, zal ook om moeten kunnen gaan met een groot scherm. En dan hebben we nog amper de grotere variant besproken, de Lumia 950 XL.

Verder vinden we natuurlijk weer het besturingssysteem van Microsoft, Windows Mobile 10, aan boord dat gelukkig met het jaar beter wordt. Met een Hexa Core 6 processor in combinatie met een kloksnelheid van 1.820 Megahertz hebben we hier echt met een beest te maken. Waarom er dan weer voor 3 GB werkgeheugen is gekozen in plaats van 4 weten wij helaas ook niet. Een Lumia 950 kopen voor de processorkracht is alsnog een uitstekend idee. Want zware apps kunnen met het grootste gemak tegelijk op dit powerhouse van Microsoft worden gedraaid.

Je telefoon ontgrendelen doen we niet meer met een code of onze vingerafdruk maar bij de Lumia 950 met je ogen. De iris-scanner is in staat om je persoonlijke oculaire ‘vingerafdruk’ te scannen waardoor je met je ogen je telefoon kunt ontgrendelen. Daarna zullen je ogen direct versteld staan van het Quad -HD-scherm mede door de enorme resolutie waar Microsoft met de Lumia 950 voor gekozen heeft.

Net zoals het laatste Samsung S model kan je binnen 90 minuten je telefoon volledig opladen. Ga je een Lumia 950 kopen om van de slechte accuduur van je iPhone af te komen? Dan heb je eindelijk beet!

Foto’s met de 20 megapixel camera maken

Carl Zeiss en Nokia zijn al jaren goed bevriend en sinds de komst van Microsoft is dat gelukkig nog steeds zo. Je kunt de Lumia 950 kopen zonder meer een fototoestel nodig te hebben. Want met een 20 megapixel camera, natuurlijk voorzien van Carl Zeiss lens, kan je met de Lumia 950 en de XL variant prachtige foto’s maken. In het donker zullen de foto’s ook mooier dan tevoren zijn, aangezien je kunt rekenen op een driedubbele LED flitser. Een unieke camera voor een unieke telefoon.

Wil je toch de Lumia 950 XL kopen?

Is de Lumia 950 toch een te kleine variant voor jou en ga je liever voor een groter model voorzien van een 5,7 inch scherm? Dan kan je beter de Lumia 950 XL kopen! De grote broer van de 950 is voorzien van een nog betere processor (Octa core 8) en met een extra processor nog sterker gemaakt. 1.5 MHz plus 2 MHz, er zijn maar weinig telefoons die van zoveel processorkracht zijn voorzien. De Lumia 950 kopen of toch de XL-variant, het zal je in beide gevallen een prachtige telefoon opleveren!

Overzicht prijzen en beschikbaarheid

Model

Schermdiagonaal

OS

Processor

Accuduur

Bestellen?

Microsoft Lumia 950

5,2 inch

Windows Mobile 10

Hexa Core 6 (1,8 MHz)

Boven gemiddeld

Klik hier!

Microsoft Lumia 950 XL

5,7 inch

Windows Mobile 10

Octa Core 8

(1.5 MHz & 2 MHz)

Boven gemiddeld

Klik hier!

Korte hands-on van de Lumia 950 XL van de mannen van PhoneArena. Dit geeft toch voldoende reden om de Lumia 950 te kopen? Zoals je in de video kunt zien is de XL versie aan de grote kant, waardoor je mogelijk beter uit bent met de (goedkopere) Lumia 950.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie