konijnenhok-bouwtekening-gratis

Met een konijnenhok bouwtekening werken

Gratis konijnenhok maken? Dan is het misschien wel verstandig om te ontdekken hoe jij gratis een konijnenhok kunt maken. Je kunt namelijk konijnenhokken maken middels een konijnenhok bouwtekening. Of je dan een konijnenhok in tafel of een simpel konijnenhok wilt maken, het is allemaal mogelijk. Een gratis konijnenhok maken is op deze manier een fluitje van een cent!

Hoe kan ik een gratis konijnenhok makengratis-konijnenhok-bouwtekening

De eerste belangrijke stap die jij moet zetten is dat je natuurlijk in het bezit komt van de konijnenhok bouwtekening. Daar lees je in de laatste alinea van dit artikel meer over, want je kunt de konijnenhok bouwtekening downloaden. De volgende stap is dat je op de konijnenhok bouwtekening controleert welke materialen er nodig zijn.

Je kunt zo een konijnenhok maken tegen eigenlijk bijna geen kosten, aangezien je zelf een konijnenhok gaat maken. Wat veel klussers belangrijk vinden is dat een project als een konijnenhok bouwen niet al te veel tijd kost. En dat is gelukkig ook niet het geval, want je kunt binnen korte tijd prachtige konijnenhokken maken.

Ga aan de slag met het maken van konijnenhokken. Download hier de konijnenhok bouwtekening!

Het is mogelijk om de kosten voor een konijnenhok te verlagen door gebruik te maken van hout dat al in de opslag ligt. Let er dan wel goed op dat dit hout nog te verkleinen is naar de benodigde afmetingen weergegeven op de konijnenhok bouwtekening. Ook moet het hout van voldoende kwaliteit zijn om je konijnen goed te beschermen.

Moet je een konijnenhok vergunning aanvragen?

Waarschijnlijk hoef jij voor een konijnenhok bouwen geen vergunning aan te vragen. Maar als je een groot konijnenhok wilt bouwen, bestaat er toch een kans dat je een bouwtekening nodig hebt. Als jij onder de onderstaande regels uitkomt, hoef je geen vergunning aan te vragen voor de bouw van je konijnenhokken. Let dus op de volgende regels om onder een vergunning uit te komen;

  • Je konijnenhok niet in de voortuin plaatsen;
  • De nok van je konijnenhok niet hoger dan 3 meter laten worden;
  • Je konijnenhok moet van hout worden gemaakt;
  • Niet meer dan één konijnenhok per perceel bouwen, meerdere konijnenhokken? verspreiden dus! (Of gewoon een heel groot konijnenhok maken ;-))
  • Plaats het konijnenhok op zijn minst 1 meter vanaf de perceelgrens;
  • Konijnenhok mag maximaal tien kubieke meter groot zijn;
  • Konijnenhok moet binnen 30 meter van de bebouwing van je eigen grond geplaatst worden.

Zoals je leest is het niet lastig om aan de bovenstaande regels te voldoen. Bouw je bijvoorbeeld toch een groter konijnenhok? Of wil je meerdere konijnenhokken maken? Dan is door creatief aan de slag te gaan misschien toch wel wat mogelijk.

Konijnenhok bouwtekening downloaden 

Wil je in het bezit komen van de konijnenhok bouwtekening? Dan kan je daar op deze website meer over lezen. Hier ontdek je namelijk alles wat jij moet weten voor het maken van een konijnenhok en zie je precies welke materialen jij allemaal moet kopen voor de bouw van je konijnenhok! En wil jij nu de konijnenhok bouwtekening downloaden? Klik dan op de onderstaande link!

Ga aan de slag met je konijnenhok bouwen. Klik hier voor de konijnenhok bouwtekening!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie