Microsoft-Surface-Pro-4-kopen

Microsoft Surface Pro 4 kopen met gratis JBL Charge 3

We hebben zojuist een monsterlijke deal gevonden. Je kunt bij Coolblue, via de onderstaande link, voor slechts € 899,- de Microsoft Surface Pro 4 kopen. En dat is niet alles, want daar krijg je ook nog eens de JBL Charge 3 bij. Deze speaker vertegenwoordigd ook nog eens een waarde van € 179,-. Je krijgt dus opgeteld bijna 300 euro korting door de Microsoft Surface Pro 4 te kopen bij Coolblue.

Wat wij vinden van deze actie en de Microsoft Surface Pro 4?

Bijna tien uur lang plezier 

De kracht van de Microsoft Surface Pro 4 zit hem onder andere in de batterijduur. Microsoft heeft van Apple geleerd dat het belangrijk is om een notebook een goede batterijduur mee te geven. Uit onderzoek blijkt dat Apple gebruikers dat als een van de belangrijkste aankoopredenen zien voor een Macbook (Air/Pro).

Voordat je een Microsoft Surface Pro 4 gaat kopen hoef jij je niet meer te bekommeren om de slechte accuduur van Windows laptops. Met 10 uur accuduur, gaat de laptop lang mee.

Verder kan je de Microsoft Surface Pro 4 binnen 15 seconden opstarten. Ook weer te vergelijken met de Air-serie, waar je een vergelijkbare opstarttijd kan verwachten. Net zoals de Macbook, komt het onder andere door het gebruik van een supersnelle (en stille) SSD-harddisk.

Prachtig beeldscherm

Foto’s en video bekijken doe je op de Microsoft Surface Pro 4 met veel plezier. Het beeldscherm krijgt namelijk de Quad HD titel mee en zou tot 4 keer zo scherm zijn als een normaal HD scherm.

Anders dan Apple laptops kan je de Microsoft Surface Pro 4 ook gebruiken als tablet. Dit komt doordat het scherm van de Surface Pro een touchscreen is. Het reactievermogen van dit touchscreen is zeer hoog en te vergelijken met tablets uit het hoogste segment.

Je hoeft dus niet naast een Microsoft Surface Pro 4 kopen ook nog een tablet aan te schaffen. Deze zit namelijk verwerkt in dit unieke model. Vergeet alleen niet dat je nog wel een toetsenbord voor de Microsoft Surface Pro 4 dient aan te schaffen. Echter is dat eenvoudig mogelijk met een combodeal.

JBL Charge 3 + Microsoft Surface Pro 4 kopen

De JBL Charge 3 is vorig jaar nog door ons bestempeld met een nette 8.5. Dit is een van de betere speakers van JBL en zorgt dan ook dat het iedere keer een feestje is. In combinatie met de Microsoft Surface Pro 4, is de JBL Charge 3 in staat om een leuke set-up te realiseren.

Ontdek hier de tijdelijke Microsoft Surface Pro 4 actie van Coolblue. Kopen dus!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie