moto-z-kopen

Motorola Moto Z: Kopen, prijs en review

De dunste smartphone die je kunt kopen: Motorola Moto Z is het. Dit modulaire toestel laat jou bepalen wat er wel en niet ‘in’ de Moto Z zit. Hierdoor ben jij degene die kiest hoe jouw smartphone er precies uitziet. Ultradun of bepakt met de grote accu, of je plaatst de extra speaker voor een beter geluid. Een Motorola Moto Z kopen heeft als gevolg dat je een van de modernste smartphones tot op heden in je handen krijgt. Maar er is meer.

Moto Z Mods, maken of kraken

De modulaire onderdelen van de Moto Z zijn niet voor iedereen weggelegd. Middels deze onderdelen, transformeer je binnen enkele seconden je telefoon tot bijna een ander toestel. Eenvoudig voeg je extra functionaliteiten toe, of je verwijdert ze.

Waar het aantal mensen dat een externe oplader koopt stijgt, zal je hier met de modulaire accu voor de Moto Z geen last van hebben. Want waar iedere smartphone last heeft van een zwakke accu, zal je door een Motorola Moto Z te kopen daar geen last meer van hebben.

Diverse fabrikanten hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van de diverse modulaire onderdelen. Zo heeft JBL de modulaire speaker voor de Motorola Moto Z gemaakt, niet de minste. Door de plug-and-play speaker van JBL kan jij je Motorola Moto Z tot een flinke speaker ombouwen.

Check de laagste prijs
Maar het modulaire onderdeel van de Motorola Moto Z waar wij het meest voor warmlopen, is de beamer. Op de Moto Z, kan je namelijk een mod plaatsen waarmee je beelden kunt vertonen. De beelden zullen geprojecteerd worden waar jij dat wilt, waardoor je een heuse beamer aan boord hebt.

Besluit je de Motorola Moto Z te bestellen, dan is dus een draadloze speaker, beamer en externe oplader niet meer nodig. Hoe slim is dat!

Krachtig toestel

Waar de Motorola Moto Z in excelleert, zijn haar prestaties. Ook als je diverse mods op de Z hebt zitten, zal het probleemloos 4K-video’s kunnen afspelen. In onze benchmark-test kwam de Motorola Moto Z erg beter uit dan bijvoorbeeld de LG G5 en de Samsung Galaxy S7, ook niet de kleinste spelers.

Met de turbocharger van Motorola laad je overigens binnen een half uur je toestel tot 60 procent op. Nog een half uur daarbij optellen en je zit op een strakke 100. Prima in vergelijking met andere toestellen die je kunt kopen.

Prima camera

Ben je van plan de Motorola Moto Z  uitsluitend te gebruiken voor het schieten van foto’s, dan zijn er betere toestellen te vinden (Galaxy S7 & iPhone 7). Desalniettemin heeft de Moto Z een prima camera. Met deze camera kan je 4K filmen en heeft het ook een interne HDR stabilisator. Selfie in het donker maken? Dat doe je met de frontcamera waar zelfs een kleine flitser in verwerkt zit.

Check de laagste prijs

De Motorola Moto Z kopen

Het is geen geheim dat de Motorola Moto Z prijs wat aan de hoge kant is. Alleen als je ervoor kiest om de Motorola Moto Z te kopen, dan krijg je ook wel de beste smartphone van het moment. Dit toestel heeft niet alleen de laatste versie van Android, maar zal ook de komende jaren uitgebreid kunnen worden door nieuwe mods.

De Motorola Moto Z is een geweldig toestel, dat alleen niet voor iedereen is weggelegd. Toch zouden wij de Motorola Moto Z kopen, jij ook?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie