Motorola verveloop prijs kopen

Motorola Verveloop+: Review, prijzen en kopen

Er is een nieuwe speler bijgekomen en dat is Motorola. Met een nieuwe set oordopjes gaat Motorola nu echt proberen om terrein te winnen in een zeer competitieve markt. Of je nu oordopjes wil kopen om te sporten of te reizen, volgens Motorola moet jij de Motorola Verveloop oordopjes kopen.

Maar zijn deze oordopjes wel zo geweldig als Motorola beweert en zouden wij de Verveloop zelf ook kopen? Wij geven je hier een uitgebreid antwoord op. Benieuwd wat wij van de Motorola Verveloop / Vervelife vinden?

Zo licht als een veer, maar zit ‘ie ook lekker?

Voor velen van ons is de fit van oordopjes belangrijker dan de kwaliteit. Nu de kwaliteit van de oordopjes met de dag beter wordt, mogen we ook verwachten dat dit ook over de fit te zeggen is. Vooral draadloze Bluetooth oordopjes, waar de Motorola Verveloop zich tot mag rekenen, vinden het veelal lastig om goed in de oren te blijven zitten.

De Motorola Verveloop zat bij ons bijzonder goed in het oor. We konden niet precies de vinger leggen op de wijze waarop dit is gedaan, maar goed zat de Verveloop+ zeker. Vooral doordat de oordopjes zo licht zijn, vallen ze niet snel uit je oren.

Waterdicht, perfect voor jouw workout

Waar de Motorola Verveloop vooral excelleert, is de ‘buid quality’ van deze oordopjes. Je kunt rekenen op oordopjes die zweet- en waterbestendig zijn. Dit geeft opeens een extra voordeel om de Motorola Verveloop te kopen. Hoe intens jouw uurtje fitness of marathon ook is, de oordopjes zullen je altijd bij blijven staan. Of dat nu binnen of buiten is.

Check de laagste prijs
Sterke en betrouwbare accu

Goedkope ‘Chinese’ modellen hebben veelal een accu van om en nabij de drie uur. De Motorola Verveloop niet, want met een accuduur van 9.5 uur hoef jij je om de accu geen zorgen te maken.

Heb je ooit al eens van draadloze Bluetooth oordopjes gehoord die een bereik tot 45 meter hadden? Wij ook niet, maar mocht jij de Motorola Verveloop+ kopen, dan heb jij een koptelefoon met een bereik van 45 meter in je bezit.

Tijdens het gebruik van de Motorola Verveloop valt je al snel op dat ook de microfoon goed werkt. De geïntegreerde (dual) microfoons nemen je stem correct op en zullen je daaroem ook niet in combinatie met Siri of Google Now in de steek laten.

De geluidskwaliteit is tevens van zeer hoge kwaliteit. Alle klanken komen loepzuiver uit de oordopjes waardoor je zelfs de kleinste details nog kunt horen. Ook voor het kijken van je favoriete film of serie is de Motorola Verveloop perfect om te kopen!

Dus wel of geen Motorola Verveloop+ kopen?

Vooral gezien de prijs van de Verveloop zijn we te spreken over deze nieuwe oordopjes. Omdat het nieuwe oordopjes betreft, weten we nog niets over de daadwerkelijke levensduur van de Motorola Verveloop+. Wat we wel weten, is dat je twee jaar garantie op je oordopjes krijgt. Gaan ze dus binnen twee jaar kapot, dan zorgt Motorola dat er weer een nieuwe set Verveloop dopjes op je deurmat ligt.

Check hier laagste prijs voor de Motorola Verveloop!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie