motorola verve ones kopen

Motorola VerveOnes: Kopen, prijs en Verve-serie review

In juli bracht Samsung officieel haar nieuwe draadloze earbuds uit, de Samsung Gear IconX. Binnen enkele weken was de voorraad uitverkocht, echter was niet iedereen even blij. Ook al kunnen we nu dan eindelijk producten als de Samsung IconX kopen, nog steeds ontbreekt er iets. De audio-kwaliteit van draadloze earbuds is nog steeds niet gelijk aan de klassieke oordopjes. Met de Motorola VerveOnes +, lijkt er een stap vooruit te zijn gezet. Zijn de Motorola VerveOnes earbuds die je moet kopen?

Een stap dichterbij perfectie

Laat een ding duidelijk zijn, de audio-kwaliteit van de Motorola VerveOnes is nog niet gelijk aan die van soortgelijke niet-draadloze oordopjes van hetzelfde prijsniveau. Dat komt door de simpele reden dat Bluetooth nog niet zo perfect werkt als dat we zouden willen.

In de toekomst is het dus niet nodig om andere oordopjes dan de Motorola VerveOnes te kopen, want de reden dat de audio-kwaliteit niet op hetzelfde niveau is heeft te maken met de achterliggende technologie, Bluetooth 4.1.

Logischerwijs komt er eens in de zoveel tijd een nieuwe Bluetooth versie uit, waardoor telkens de verbinding tussen twee apparaten beter wordt. Desalniettemin, vonden wij de geluidskwaliteit van de Motorola VerveOnes uitstekend, vooral gezien het feit dat het van Bluetooth gebruik maakt.

Motorola komt een stap dichterbij de perfecte draadloze Bluetooth earbuds, waar Samsung met de IconX ook al zijn best voor deed.

Vrij korte accuduur, lader doet wonderen

Doordat de accu van de Motorola VerveOnes verwerkt zit in de oordopjes, is het praktisch onmogelijk een grote accu in de dopjes te verwerken. Toch zit er een redelijke accu in die je Motorola VerveOnes ruim drie uur mee laten gaan.

Check de laagste prijs

Middels de meegeleverde draagbare oplader, kan je relatief snel de oordopjes opladen. De oplader kan tot 12 uur, zonder zelf opgeladen te worden, aan energie overdragen aan de VerveOnes.

Voor de frequente sporter zijn deze earbuds dus uitstekend, maar ren jij je marathon niet binnen 3 uur, dan zijn Bluetooth oordopjes niets voor jou.

Ook de VerveOnes zijn waterdicht

Mogelijk was het niet de reden dat jij van plan bent de Motorola VerveOnes te kopen, maar de IP64-certificering is aanwezig voor het duo. Je kunt 30 minuten lang onder water (tot 1 meter) met de draadloze oordopjes. En tegen spatwater zoals regen zullen de VerveOnes het altijd overleven.

Bediening handig, uitstekend voor bellen

We hadden niet verwacht dat Motorola het zou aandurven. Want behalve de VerveOnes te adverteren als de perfecte oordopjes voor de frequente sporter, is het ook voor de frequente beller een uitkomst.

Met twee ingebouwde microfoons kun je kraakheldere gesprekken voeren, ook terwijl je aan het sporten bent. Op de oordopjes zitten verschillende knopjes, waardoor je eenvoudig een inkomend gesprek kunt aannemen en het volume kunt aanpassen.

Nieuwe Motorola VerveOnes kopen als je ze niet meer kunt vinden? Ook dat is niet nodig, want je kunt ze eenvoudig op de plattegrond vinden via de (gratis) Verve App voor Android en iOS.

Wat vinden we van de prijs?

Net als de IconX, heeft de Motorola VerveOnes niet de laagste prijs. Het is echter wel, voor het geld, het beste setje draadloze oordopjes dat je kunt kopen. Je krijgt een draagbare oplader, drie maten oordopjes en geweldige audio-kwaliteit voor deze prijs.

De Motorola VerveOnes kopen

Zoals je aan deze review hebt kunnen merken, zijn we te spreken over de Motorola VerveOnes. Voor dit prijsniveau, zijn dit de beste draadloze earbuds die je kunt vinden.

Wil jij ook de Motorola VerveOnes kopen? Dan kan je hieronder de laagste prijs vinden. Laat ons weten wat jouw ervaring met de Motorola VerveOnes is en maak kans op een tegoedbon!

Check de laagste prijs


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie