netflix-codes-2016

Netflix codes gezocht? Hier het complete overzicht!

Netflix codes zijn al langere tijd in de Verenigde Staten in omloop om het kijkgedrag niet meer te beperken. Want wist je dat jij door het niet gebruiken van de Netflix codes beperkt wordt tot het bekijken van een select aantal films en series? Inderdaad, daar moet verandering in komen en dat kan alleen als je eindelijk de Netflix codes weet. Wij helpen je een handje door de belangrijkste Netflix codes in een overzicht te plaatsen. Zo weet je precies hoe jij het aanbod films en series kunt vergroten zonder hier ook maar een cent aan uit te geven. Benieuwd naar de Netflix codes?

Waar kan ik de Netflix codes vinden

Je zal mogelijk al enige tijd het idee hebben dat bij jouw vrienden andere films staan in het Netflix overzicht dan bij jouw app. Dat klopt, want Netflix baseert alle aanbevelingen op basis van jouw kijkgedrag en laat alle films en series die buiten de boot vallen achterwege. Je kunt dit aanbod alleen vinden door hier specifiek naar te zoeken, maar dat kost veel werk en daarom zijn Netflix codes de oplossing. Maar waar kan jij deze Netflix codes vinden of downloaden?Downloaden hoeft niet, want sinds kort is er een overzicht opgedoken met alle Netflix codes die jij moet weten om het overzicht te ontgrendelen. Deze Netflix unlock zorgt ervoor dat je eindelijk met volle teugen gebruik kunt maken van Netflix zoals het hoort. Doordat iedere unieke Netflix webpagina van een URL meta is voorzien konden experts deze techniek ontcijferen. Neem het voorbeeld van de codes 944 en 934 waar alle romantische comedy’s op te vinden zijn. De codes 150 staan bijvoorbeeld weer voor de laatste Bruce Willis films. Je beseft pas hoeveel films er wel niet in het bezit van Netflix zijn als je in het bezit bent van de codes.

Netflix codes allemaal op een rijtje

We hebben het uiteindelijk te danken aan een ijverige Netflix-koning die een mooi overzicht heeft gemaakt met alle Netflix Codes. Natuurlijk heeft hij dit niet helemaal alleen gedaan, maar iemand moest het voortouw nemen. Het is een bizar lange lijst, maar als je precies weet waar je op moet zoeken heb je zo jouw favoriete film gevonden. Succes met de lijst met Netflix codes!

Lijst met Netflix codes. Wachtwoord: netflixlijst

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie