htc-in-the-ocean

Nieuwe vaarwateren met de HTC Ocean

HTC lijkt zo snel mogelijk marktaandeel te winnen in de ongelofelijk competitieve smartphonemarkt. Met de HTC Ocean, gaat het bedrijf proberen de consument weer voor zich te winnen. Toestellen als de recent uitgekomen HTC Desire 650 doen er niet meer toe. Volgens de topman, moeten consumenten de HTC Ocean kopen, en wel snel.

Er zijn al verschillende features gelekt, waarvan ik er enkele met je bespreek. Waaronder aanrakingsgevoelige randen, waar wij bijzonder warm van kunnen worden.

De nieuwe HTC Ocean

Het is een droom van iedere HTC medewerker, consumenten die weer HTC smartphones kopen. Ruim zes jaar geleden zat HTC nog in de lift en leek het zich te kunnen voegen bij smartphonemakers als Samsung, Apple en LG. Vandaag de dag is niet HTC, maar Huawei dichter tot dit groepje gekomen. De HTC Ocean moet ervoor zorgen dat er door rustiger water gevaren kan worden, want aandeelhouders hijgen in de nek van het management.

De HTC Ocean is op het moment een ‘working-name’, ofwel een tijdelijke naam. Volgens diverse nieuwsberichten is de kans groot dat de HTC Ocean een simpele naam gaat krijgen, zoals de HTC 10. En jawel, dan zal de Ocean hoogstwaarschijnlijk HTC 11 gaan heten. Origineel is het niet.

Dit kan de HTC Ocean (hopelijk)

Alhoewel het slechts een video is waar we het mee moeten doen, lijkt de HTC Ocean aanrakingsgevoelige delen te hebben waar we dat normaal niet zien. Volgens de desbetreffende video, zijn de randen van de HTC Ocean aanrakingsgevoelig. Hierdoor kan je een groter gedeelte van het scherm gebruiken en komen er meer functies vrij.

In de video is niet precies te zien wat voor functies er dan vrijkomen. De enige functie die wij konden waarnemen, is het schieten van wat plaatjes. Nog onvoldoende reden voor het kopen van de HTC Ocean volgens ons.

De bewuste video

Hieronder kan je, voor zover de video nog online is, de video zien. Het zal vast niet lang meer duren voordat HTC de video van de HTC Ocean offline haalt. Maar tot dan, geniet!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie