philips-performer-coolblue

Philips performer kopen bij Coolblue

Denk je erover na of wil je al een Philips performer kopen? Lees dan snel verder en laat je overtuigen want de Philips performer is een ideale stofzuiger die veelvoudig ingezet kan worden! De Philips performer heeft een mooi ontwerp en naast dit mooie ontwerp is hij ook nog eens stil en erg krachtig. De stofopvang gaat bij de Philips performer via een stof zak opvang systeem.
Je kan een Philips performer kopen als je een harde vloer hebt in huis daar is de stofzuiger namelijk uiterst geschikt voor. Je komt het ook gebruik op een laagpolig tapijt en als er iemand in huis last heeft van allergieën dit wordt allemaal opgevangen en dat is nog een reden om de Philips performer te kopen.  Het vermogen van de Philips performer ligt op 650 watt waardoor dit ook niet de meest grote stroom verspiller is en met een snoerlengte van 8 meter kun je vrijwel door je hele huis heen door gebruik te maken van 1 stop contact.

philips-performer-kopen

Wat heb je aan de Philips Performer

Een Philips performer kopen doe je natuurlijk niet alleen om de snoerlengte. Er zijn nog veel meer reden waarom iemand een Philips performer wilt kopen. Een aantal voordelen en tevens grote pluspunten zijn onder andere het verwijderen van de stof zak. Dit gaat heel eenvoudig en op een hygiënische wijze omdat de stof zak na losmaken zichzelf afsluit. De zuigkracht van de stofzuiger zal ook niet afnemen naarmate de stof zak voller raakt. Vol is vol uiteraard maar dat is niet meer dan normaal. De Philips performer kopen vanwege allergieën werd eerder ook al genoemd. Hou kan het nou dat dit helpt tegen allergieën denk je? Nou dat komt door het HEPA 13-filter welke ingebouwd zit. Deze filter zo goed dat mensen met een stofallergie hier geen last van zullen hebben.

Innovatief en stil

Je kunt denken; ‘ik ga geen Philips performer kopen want dat is niet goed voor mijn dure parket vloer’. Ook dan kun je hem aanschaffen. Als je de Philips performer koopt krijg je er namelijk een parketborstel bij. Deze bostel beschermt je harde vloer tegen krassen die bijvoorbeeld een steende onder de zuig kop zou veroorzaken. Deze borstel, ook wel de TriActiveMax Combiborstel genoemd, is een borstel die speciaal ontworpen is om meer vuil mee te pakken dan een standaard combiborstel. Dit is ook een reden waarom de Philips Performer zo uitblinkt in de testen. Niet alleen daarom maar ook om de milieuvriendelijkheid en de energiezuinigheid van deze uitstekende stofzuiger. Hij scoort hierom een A in de lijst van energieklasse. De Philips performer kopen wordt ook aangeraden door de consumenten bond. Zij hebben hem namelijk bestempeld met “Beste Koop”!  En de consumentenbond drukt hun stempel niet zomaar ergens op zoals je misschien weet! Wat krijg je nou bijgeleverd als je de Philips performer koopt?

  • Een TriActiveMax zuigmond stuk
  • Een Parket Borstel
  • Een Kieren zuigmond
  • Een Meubel zuigmond
  • De S-Bag hygiënische stofzak
  • En de handleiding hoe de stofzuiger werkt en hoe je bijvoorbeeld de zak kunt verwisselen

 

Wil je de Philips Performer met korting kopen? Dan kan dat hier bij Coolblue!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie