pokertafel-maken

Pokertafel maken? Dat kan jij ook!

Pokertafel maken om met je vrienden iedere week aan je eigen pokertafel te kunnen pokeren? Klinkt als een goed idee! Want een eigen pokertafel maken is mogelijk met de pokertafel bouwtekening waar ik je in dit artikel meer over vertel. Jij kan namelijk zelf een pokertafel maken zonder al te veel poespas. Een pokertafel voor honderden euro’s kopen is niet nodig. Want we gaan zelf aan de slag met een goede pokertafel maken.

Hoe kan ik een pokertafel maken

Zoals je verderop in dit artikel zal lezen, ga jij de pokertafel maken met een bouwtekening. Het gebruik van een bouwtekening is eenvoudig en efficiënt. Zolang de stappen op de bouwtekening netjes gevolgd worden hoef jij je alleen zorgen te maken dat je niet verliest van je vrienden aan je nieuwe pokertafel.

De materialen voor de pokertafel zijn bij de meeste bouwmarkten verkrijgbaar. Je kunt ook een pokertafel maken tegen lagere kosten door van oud materiaal gebruik te maken, echter zal dat de kwaliteit van de pokertafel niet ten goede komen. Je doet er daarom goed aan om de tafel te maken met nieuwe materialen. Als je dan eenmaal de pokertafel zat bent kan je altijd nog besluiten om de pokertafel te verkopen.

Je maakt de pokertafel op de klassieke manier, dat betekent dat er ook bij iedere speler een gat inclusief bekerhouder te vinden is. Dit zorgt ervoor dat je met een lekker drankje kunt pokeren en er geen glazen op het doek worden gezet. Zo, aan de slag met die pokertafel

Waar moet ik bij de pokertafel bouwtekening op letten?pokertafel-bouwtekening

Je kunt je pokertafel maken middels een pokertafel bouwtekening waar precies op weergegeven is wat er moet gebeuren. De pokertafel bouwtekening bestaat uit drie verschillende onderdelen, namelijk;

  • Een overzichtelijke schets met daarop het eindresultaat;
  • Een lijst met alle materialen die aangeschaft moeten worden om de pokertafel te maken;
  • Een stapsgewijze uitleg waar duidelijk is aangeven hoe jij de pokertafel vervolgens kunt bouwen.

Met deze informatie kan je vervolgens aan de slag om een pokertafel te maken. Het lijkt een lastig project, aangezien je moet werken met een doek en andere onderdelen. Echter zal je vanzelf zien dat het maken van een pokertafel een leuk doe-het-zelf project is waar je absoluut geen spijt van zal krijgen.

De pokertafel maken zal dus geen maanden werk kosten. Vergeet niet dat je, indien je geduldig te werk gaat, een mooiere pokertafel zal creëren dan wanneer je haastig en snel een pokertafel wilt maken. Neem dus je tijd en zorg dat je een leuke tafel om aan te pokeren toevoegt aan je woning!

Pokertafel bouwtekening downloaden

De pokertafel bouwtekening is in het bouwtekeningenpakket van Fred te vinden. Fred Schouten is een ervaren timmerman die al jaren bezig is met het maken van meubels, waaronder pooltafels en dergelijken. Ook een pokertafel maken is met de bouwtekeningen van Fred mogelijk.

Wil je meer te weten komen over het tienduizend bouwtekeningen rijke pakket van Fred? Lees er dan hier meer over!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie