pooltafel-maken

Pooltafel maken met een bouwtekening

Pooltafel maken om je huis te voorzien van een fantastisch en leuk object? Dan klinkt als een goed idee toch? Dat dacht ik ook toen ik de bouwtekening voor een pooltafel maakte gebruikte en erachter kwam hoe leuk het is om je eigen meubels te maken. Het maken van een pooltafel was een van mijn betere beslissingen, want tot op deze dag gebruik ik de pooltafel bijna iedere dag. Vooral in het weekend vind ik het heerlijk om met wat vrienden een potje te poolen. En de pooltafel maken was vele malen goedkoper dan iedere week naar de poolhal af te reizen en voor tien euro per uur te poolen. Nu is het aan jou, ga je pooltafel maken!

Pooltafel maken doe je zelf!pooltafel-bouwtekening

Een pooltafel maken lijkt een vrij uitdagend project voor een beginnende doe-het-zelver, echter is dat helemaal niet het geval. Net zoals een pokertafel maken kan jij een pooltafel maken met een bouwtekening. De pooltafel bouwtekening is zo ingericht dat jij altijd weet wat je moet doen om je pooltafel te kunnen maken. Let op alle informatie die op de pooltafel bouwtekening weergegeven is, zodat je precies weet wat er moet gebeuren.

Je leest ten eerste welke materialen er voor de pooltafel maken allemaal nodig zijn. Verder lees je ook hoe je de pooltafel verder kunt bouwen en zie je van te voren al een schets zodat je goed kunt inschatten hoe de pooltafel er uiteindelijk uit komt te zien. Met de lijst waar alle materialen op te vinden zijn kan jij de lokale bouwmarkt bezoeken om de materialen aan te schaffen. Geef de lijst af en zit achterover terwijl alle planken in de juiste afmetingen gezaagd worden. Wil je nog meer geld voor de pooltafel maken besparen? Dan kan je zelf ook alle planken in de juiste afmetingen zagen!

Wil je de pooltafel bouwtekening downloaden? Klik dan hier!

Kan ik ook een biljarttafel maken?

Behalve een pooltafel kan je natuurlijk ook met deze bouwtekeningen een biljarttafel maken. De biljarttafel is net zoals de pooltafel maken een project dat door iedere doe-het-zelver kan worden uitgevoerd. De kosten van een dergelijke tafel zijn laag, in tegenstelling tot de bedragen die we online zien. Zelfs de tafels die te koop staan op zoekertjeswebsites zijn ongelofelijk duur, daarom is een biljarttafel maken een goed plan.

Het zelf maken van een biljarttafel is net als de pooltafel maken een unieke manier om je huis een boost te geven. De ruimte moet natuurlijk wel mancave waardig worden, en dat kan alleen wanneer jij hier een enorme pooltafel of biljarttafel voor maakt!

 

Met het bouwtekeningenpakket van Fred je meubels maken

Je kunt de biljart- en pooltafel maken met de bouwtekeningen van Fred. In dit bouwtekeningenpakket (waar trouwens nog eens tienduizend bouwtekeningen in zitten) zitten deze bouwtekeningen. Maar je kunt nog zoveel meer met de bouwtekeningen van Fred, waaronder het zelf maken van een pokertafel, bureau, eettafel, salontafel en ga zo maar door. Dit unieke bouwtekeningenpakket stelt jou in staat om de mooiste meubels te maken.

Klaar om aan de slag te gaan? Download dan hier de pooltafel bouwtekening en ga een pooltafel maken!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie