POP Home Switch van Logitech: slimmer krijg je ze niet

Het huis van de toekomst. Hoe gaat het huis dat we in de komende decennia gaan zien transformeren van ouderwets naar fully-automated? We hebben er zo onze ideeën over. Ook hebben we een gevoel dat we weten waar het begint. De POP Home Switch, is een product dat gaat meehelpen met deze transformatie. Het is namelijk het smart home product dat een huis met één knop slimmer maakt.

De toekomst is dichterbij dan je denkt.

Dit is niet zomaar een knop

Je kunt de POP Home Switch zo complex beschrijven als je zelf wilt, maar in feite is het een knop. Een knop waar je heel veel functies aan kunt verbinden en het kan laten doen wat jij wilt.

Wil jij dat als je binnenkomt – en op de knop drukt – de verwarming op 30 graden gaat, R. Kelly’s Ignition door de Sonos knalt en de oven de opwarming van jouw huis nog verder helpt door op 250 graden voor te verwarmen?

Het zijn maar een paar mogelijkheden van wat de POP Home Switch jou kan laten doen. Het is een knop, maar wel een hele slimme.

If This, then That!

De populaire app IFTTT is eigenlijk de kern van dit product, terwijl het hier om een gratis app gaat. Alhoewel je dus nog wel geld moet neerleggen voor de POP Home Switch, kan je daarna kosteloos verder.

Via IFTTT maak jij je POP Home Switch namelijk slim. Jij geeft aan op welk moment de knop welke functie moet uitvoeren. Is het middag en kom je altijd rond de middag thuis? Dan kan jij hier een specifieke functie aan toewijzen.

Waar gaat het heen?

Je hebt de POP Home Switch in huis voor een kleine 100 euro. Prima prijs. Vergeet echter niet dat in China vergelijkbare alternatieven te vinden zijn, waar later deze week een uitgebreid artikel over wordt geschreven. Jozef is nog op vakantie, dus je zal moeten wachten tot de tradeshows zijn afgegaan.

Enfin, de POP Home Switch. Is het wat?

Ja. Wil je niet wachten op een goedkoper alternatief en wil je perse de beste interface? Dan moet je voor 100 euro de POP Home Switch kopen. Simple as that.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie