popcorn time ce

Popcorn Time CE downloaden? Belangrijke info

Popcorn Time CE ofwel Community Edition nieuws, want we kunnen weer gebruik maken van de streamingdienst van 2015. Sinds de lockdown van Popcorn Time CE in 2015 is de 2016 versie up and running. Dit betekent dat alle links naar films weer werken en de Popcorn Time CE download online staat. Wat heeft dit als gevolg voor jou als gebruiker en moeten we nog steeds goed opletten? Er zijn meerdere veranderingen in Popcorn Time CE te vinden en de 2016 versie moet nog goed worden aangepast. Ik vertel je alles over het downloaden van deze nieuwe variant en het vernieuwde aanbod. Lees snel verder voor alles over Popcorn Time CE!

Popcorn Time CE aanbod in 2016

Na dat we een paar maanden het met de complexe tegenhanger Butter Time hadden moeten doen, kunnen we nu weer rekenen op de oude vertrouwde interface van Popcorn Time CE. De community edition, die dus vanaf vandaag weer te downloaden is, heeft een wat andere opbouw dan de oude versies.De Popcorn Time Community Edition is namelijk opgebouwd doordat een groot deel van de oorspronkelijke ontwikkelaars mee hebben gewerkt aan de code achter dit programma. Natuurlijk heeft de Popcorn Time community een deel van haar vaste gebruikers verloren doordat instanties hard hebben opgetreden tegen het downloaden via Popcorn Time CE van films. Maar de vernieuwde versie zal mogelijk de IP-adressen van haar gebruikers nog beter afschermen. Het Popcorn Time CE aanbod is hetzelfde als op de oudere varianten van de streamingapp. Je maakt nog steeds gebruik van de torrents alleen download je niet bewust de films maar stream je ze direct vanaf de verschillende torrentsites. Dat betekent dat je vooral de bekendste films van het moment in hoge kwaliteit kunt zien. Verwacht dus niet dat er oude films tussen het Popcorn Time CE aanbod zitten. [related-post id="1402"]

Hoe kan ik Popcorn Time CE downloaden en gebruiken

Wil je Popcorn Time CE downloaden? Dan kan je via een like de onderstaande downloadlinks ontgrendelen! [sociallocker id="773"] Windows MacOS [/sociallocker]   Als jij van Popcorn Time CE gebruik wilt maken, raden wij je wel aan van een VPN gebruik te maken. Met een VPN kan jij je IP-adres afschermen en zo anoniem met de Community editie van Popcorn Time CE jouw favoriete films en series kijken.

Hoe veilig is Popcorn Time Community Edition (2016)

In principe kunnen er geen virussen verstuurd worden via de interface van de Popcorn Time CE app. Echter kan jouw IP-adres wel gelezen worden door externe instanties die tegen het illegaal downloaden en streamen van films zijn. Wil jij dit voorkomen, dan kan jij in de Popcorn Time CE app een VPN aanmaken zodat jouw IP-adres niet gezien wordt. Je kunt voor de Mac, Android, iOS en Windows Popcorn Time CE downloaden. Ga jij Popcorn Time CE downloaden? Hieronder kan je nog een handige video bekijken waarin verder wordt uitgelegd hoe je precies aan de nieuwe Popcorn Time kan komen!  


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie