kredietdesk-review

Review KredietDesk

KredietDesk biedt consumenten de mogelijkheid om voor korte of lange termijn een lening af te sluiten. KredietDesk communiceert op haar website op een duidelijke manier dat zij als doel heeft de financiële wensen van de klant voorop te stellen. Een voorstel aangepast op de huidige situatie van de klant acht KredietDesk als het belangrijkste onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Samen kijken wij wat voor u het beste is’ voert KredietDesk hierbij als motto. Bewuster lenen door samen te overleggen wat de beste lening en aflossingstermijn voor de klant is, om zo een langdurige samenwerking aan te gaan.

Is KredietDesk betrouwbaar?

Toen ik deze voordelen in eerste instantie op de site van KredietDesk las, was ik erg sceptisch. Ik heb al redelijk wat ervaring met kredietinstanties, waarvan ik aan enkele een negatieve nasmaak overhield. Ik had echter een lening nodig omdat mijn oude auto stuk was gegaan, en ik zo snel mogelijk, om mijn kinderen naar school te kunnen brengen, een nieuwe auto nodig had. Na redelijk wat uren op verschillende kredietsites rondgebracht te hebben, viel mijn oog al snel op de site van KredietDesk. KredietDesk kwam op mij over als een kredietsite die van mening was dat zij alles wel op orde hebben terwijl het bij veel andere kredietsites vaak juist een rommeltje is.
Ik las eerst alle voorwaarden en voordelen van een lening bij KredietDesk door. Een wel interessant voordeel van KredietDesk was dat zij samen met mij zouden kijken wat voor mij specifiek de beste lening zou zijn, afgestemd op mijn huidige situatie. De persoonlijke connectie met de kredietverstrekker bracht een betrouwbaar gevoel met zich mee. Dit trok mij wel en daarom ben ik gaan onderzoeken wat een geldlening voor een auto bij KredietDesk zou kosten.

Voordelen KredietDesk

Want ik had een nieuwe auto nodig, maar mijn huidige vermogen was niet toereikend genoeg voor de aanschaf hiervan. Daarom heb ik gekozen voor een persoonlijke lening bij KredietDesk. Ik leende het exacte aankoopbedrag van de auto, zoals volgens de voorwaarden toegestaan is. Een belangrijke reden dat ik deze lening bij KredietDesk afsloot was dat KredietDesk mij duidelijk inzicht gaf in de maandelijkse kosten versus de looptijd van de lening. Een kredietverstrekker die er alles aan doet om klanten niet voor verassingen te laten staan is in Nederland erg zeldzaam, maar met KredietDesk had ik er dus een gevonden. Uiteindelijk heb ik een lening voor vijf jaar afgesloten aangezien ik, op basis van een nauwkeurige schatting, van plan ben de auto na vijf jaar weer van de hand te doen. Dat betekent dus dat ik na vijf jaar volledig van mijn persoonlijke lening af ben, en weer een nieuwe persoonlijke lening af kan sluiten om een nieuwe auto te kopen. Het grote voordeel van deze betaalconstructie is dat ik nu zelf mijn maandelijkse kosten kan indelen, iets wat bij het betalen van het totale aankoopbedrag aan de autodealer niet mogelijk is. KredietDesk heeft mij erg geholpen tijdens dit proces en ik ben de enthousiaste medewerkers, in het bijzonder financieel adviseur Iris, erg dankbaar! Ik kan daarom ook iedereen een persoonlijke lening bij KredietDesk aanraden. Of je nu een auto of een boot wilt kopen, bij KredietDesk ben je altijd aan het juiste adres!
Maar toch hebben wij ook een favoriet en dat is op het moment niet Kredietdesk maar Kredietspotter. Ontdek het zelf maar via de onderstaande link!

Wil je online geld lenen tegen een acceptabele rente en dit alles doen onder gunstige voorwaarden? Dan kan je bij Kredietspotter terecht!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie