Samsung-Galaxy-Note-7-kopen

Samsung Galaxy Note 7 kopen, review en laagste prijs

In een tijd waar de verschillen tussen nieuwe smartphones steeds kleiner worden, lijkt Samsung met de Galaxy Note 7 eindelijk een grote stap vooruit te hebben gezet. Het prachtige 5,7 inch scherm biedt voldoende pracht om optimaal van het toestel te kunnen genieten. Of dat nu in het zwembad of op het strand is, de Samsung Galaxy Note 7 kan tegen een stootje.

Wij bekeken nader of je de Samsung Galaxy Note 7 moet kopen en welke voor- en nadelen dit toestel ons te bieden heeft. Zo is het zelfs mogelijk om met je ogen je Note 7 te ontgrendelen..

Qua specificaties mogelijk de beste smartphone ooit

Tijdens de release van de S7 Edge waren we al meer dan enthousiast over de nieuwe specificaties. Dat toestel kreeg een prachtig scherm en werd voorzien van een uitstekende processor. Voor de consumenten die een Samsung Galaxy Note 7 willen kopen, gaat Samsung net een stapje verder. Want met een oogverblindend AMOLED scherm kan jij in hoge kwaliteit films en series bekijken.

De camera van de Samsung Galaxy Note 7 presteert boven verwachting, ook in het donker. Smartphones hebben sinds het begin al moeite om te presteren in het donker. De Note 7 slaagt er echter feilloos in om haarscherpe foto’s in het donker te schieten.

Check de laagste prijs

Ook zorgt de Snapdragon 820 chipset ervoor dat het besturingssysteem zonder problemen vloeiend zijn werk kan doen, in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Vergelijkbaar met de processor van de S7 serie, kan dus de Note behoorlijk wat aan, ook als je een fervente multitasker bent.

En dan natuurlijk de waterdichtheid, een feature waardoor wij alleen al de Samsung Galaxy Note 7 zouden kopen. Want dit nieuwe Samsung toestel kan met gemak een langdurige onderdompeling in de gootsteen overleven.

Een groot scherm verbruikt veel energie, waardoor er een forse 3.500 mAh batterij aan het toestel is toegevoegd. In totaal zou de Samsung Galaxy Note 7 eenvoudig het een volle dag vol moeten houden.

Verbeteringen ten opzichte van de S7 Edge

Het lijkt erop dat als je een Samsung Galaxy Note 7 zou kopen, je een toestel binnenkrijgt dat niet al te erg verschilt van de S7 Edge. Het tegendeel is echter waar, want de Note is in staat om HDR video af te spelen en de Edge niet. Volgens de kenners van Wired heeft de Note 7 het beste scherm ooit en is het op diverse punten beter dan de Edge. Nog meer redenen nodig?

Ook verschilt het ontwerp enigszins van de Edge, aangezien de randen van de Samsung Galaxy Note 7 mooier afgewerkt zijn en voor een completer toestel zorgen. Hierdoor voelt de Samsung Galaxy Note 7 wat minder dik aan en is het prettiger in gebruik.

Met je ogen je Samsung Galaxy Note 7 ontgrendelen

De meest verbluffende feature van de Galaxy Note 7 vinden we op een hele andere plek, namelijk tijdens het ontgrendelen. Je kunt namelijk je Note 7 ontgrendelen terwijl je er naar kijkt. Binnen twee minuten zet jij je persoonlijke ‘wachtwoord’ op door een simpel proces te doorlopen. Hierdoor hoef je nooit meer je pincode in te voeren, wat natuurlijk nog wel mogelijk is indien de iris-scan niet werkt.

De Samsung Galaxy Note 7 kopen of niet?

Dit is zonder twijfel het Samsung toestel dat op dit moment bovenaan ons lijstje staat. Alhoewel we de Samsung Galaxy Note 7 nog niet kunnen kopen, zullen wij dit je zeker aanraden indien je opzoek bent naar een smartphone in staat om ongekende prestaties te leveren. Alhoewel de Samsung Galaxy Note 7 prijs zeker niet de laagste is, is het volgens ons wel het geld waard.

Check de laagste prijs


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie