samsung-balr-gear-2

SAMSUNG GEAR BALR kopen of te duur?

Hadden we dat verwacht? Een BALR smartwatch die we gewoon bij de grote webshops kunnen komen en ook nog eens ontwikkeld is door techgigant Samsung? De Samsung BALR smartwatch is toch echt het levende bewijs van deze gebeurtenis. De vraag of de SAMSUNG GEAR BALR kopen verstandig is beantwoorden we in dit artikel. Het is een prachtige smartwatch met een hoger prijskaartje dan de concurrentie, met uitzondering van de Apple Watch. Ga jij de Samsung BALR kopen?

samsung-balr-kopen

Wat vinden we leuk aan de BALR Smartwatch

Het is natuurlijk al vrij bijzonder dat er een samenwerking heeft plaatsgevonden tussen BALR en Samsung, maar het resultaat mag er toch echt zijn. Wij vinden dat je de SAMSUNG GEAR S2 BALR moet kopen voor de functionaliteit waar wij van houden. Een goed voorbeeld hiervan is de handige draairing waarmee je uiterst eenvoudig de verschillende menu’s kunt doorscrollen. Ook qua health is de BALR smartwatch op niveau. Je kunt namelijk real-time je stappen en verbrande calorieën meten. Ook kan je een hartaanval van mijlenver zien aankomen door de geïntegreerde hartslagmonitor. Een Samsung BALR smartwatch kopen doe je dus ook voor je eigen gezondheid ;-).

Kan de Samsung BALR tegen andere smartwatches op?

Net zoals veel andere smartwatches kan je met de SAMSUNG GEAR S2 BALR niet alleen muziek afspelen maar ook al je foto’s bekijken. Het enige wat van jou wordt gevraagd, is dat je in het bezit bent van een Android telefoon (dus niet alleen Samsung toestellen). Het besturingssysteem Tizen werkt op vrijwel alle Android versies wat natuurlijk mooi meegenomen is!

De gelikte versie van de SAMSUNG GEAR S2 BALR is tegen een lagere prijs dan de Apple Watch te koop, terwijl de BALR smartwatch er een stuk stijlvoller uitziet. Een voorbeeld van een goedkopere smartwatch waar wij wel over te spreken waren was de Asus Zenwatch 2. De draadloze oplader kan binnen korte tijd je smartwatch opladen zodat je weer voor langere tijd van je BALR smartwatch gebruik kan maken.

Wil jij de Samsung BALR smartwatch kopen? Dan kan dat hier bij Coolblue!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie