Samsung iconx kopen

Samsung Gear IconX kopen, de kracht van technologie (Review)

Ooit was het vanzelfsprekend dat we onze oordopjes gebruikten om naar muziek te luisteren. Anno 2016 is er zoveel meer mogelijk en daar maakt Samsung bijzonder slim gebruik van. Middels de Samsung Gear IconX, kan jij luisteren naar je favoriete muziek, maar ook je runs tracken. Hoe ver je gaat, je hartslag en je tijd, enkele voorbeelden van wat er mogelijk is met de IconX.

Veel meer dan alleen muziek

Echte draadloze oordopjes, een droom van veel muziekliefhebbers dat eigenlijk jarenlang niet mogelijk was. Er zijn de laatste tien jaar weliswaar diverse oordopjes uitgekomen waarbij getracht was de audiokwaliteit te behouden, helaas slaagde geen fabrikant hierin.

Na de Motorola VerveOnes, komt Samsung dus met de Gear IconX, waarmee je dus nu wel echte draadloze oordopjes kunt kopen. En het draait niet meer alleen om muziek.

Met de Samsung Gear IconX kun je namelijk ook al je sportactiviteiten tracken. Of het nu gaat om een zware fitnesssessie of een rondje om de kerk, deze oordopjes tracken alles. De oordopjes zijn relatief klein, dus ze zorgen niet voor ongemak en zien er zeer strak uit.

Unieke voordelen van de Samsung Gear IconX

Doordat Samsung een van de eerste is om echt bruikbare draadloze oordopjes op de markt te brengen, kan je van diverse unieke voordelen genieten.

Zo hoef je niet perse je telefoon, middels Bluetooth, te verbinden met de IconX. Dat komt doordat de oordopjes over 4 GB intern geheugen kunnen beschikken. Hierdoor heb je, on-board, een MP3-speler waar meer dan 1000

nummers op geplaatst kunnen worden.

Een compatibele Samsung smartphone voor de Samsung Gear IconX kopen is dus niet nodig, want je kunt naar muziek luisteren via de interne MP3-speler.

Natuurlijk blijft het mogelijk om muziek te streamen of te luisteren vanaf je smartphone, alleen kan je nog comfortabeler sporten zonder.

Trackers aan boord, Fitbit in je oor

Het zal voor de makers van de Fitbit even wennen zijn, het lijkt er namelijk op alsof zij nooit hadden verwacht dat de kernfuncties van een Fitbit verwerkt konden worden in een product als de Samsung Gear IconX. Kopen van hun producten zal minder interessant worden naarmate substituten hetzelfde én meer kunnen.

Want dat kan de Samsung Gear IconX. Met een hartslagmonitor en GPS aan boord is het mogelijk om jouw prestaties te meten. Het aantal stappen dat je zet, afgelegde kilometers, verbrande calorieën en ga maar door.

Als je dan de IconX vervolgens laat synchroniseren met je smartphone, krijg je vanzelf de laatste data door. Ook als je gebruik maakt van apps als Runkeeper en Strava.

Uiterlijk en fysieke functies

Tijdens het sporten kan de Samsung Gear IconX je motiveren om net dat extra duwtje te geven om nog beter te presteren. Hoe? Dat doet de IconX door een interne coach. Middels de verschillende, druk-gevoelige, knoppen op de oordopjes kan je eenvoudig het geluid harder en zachter zetten. Dus ook als je de coach even zat bent. Het enige wat nodig is, is een eenvoudige swipe voor de bediening van het geluid.

Er is noise-cancelling aanwezig, alleen de effectiviteit hiervan valt te betwisten. Maar wat wil je dan ook voor een al vooruitstrevende uitvinding als de Samsung Gear IconX? Ben je opzoek naar zeer moderne oordopjes waar je optimaal mee kunt sporten, dan is de Samsung Gear IconX ideaal.

Wil je de Samsung Gear IconX kopen? Dan kan dat nu nog bij diverse webshops. Waar jij op het moment de laagste IconX prijs kunt vinden, is te ontdekken via de onderstaande knop!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie