beats-x-kopen

Drie nieuwe Beats producten, welke kopen wij?

We hadden in ieder geval verwacht dat Apple haar nieuwe draadloze oordopjes zou introduceren op de Apple Keynote 2016. Maar dat we ook de nieuwe Beats X te zien zouden krijgen, hadden we niet verwacht. Je kunt namelijk straks drie nieuwe soorten Beats kopen. Powerbeats 3, Beats X en de nieuwe Solo 3 Wireless, waarmee je maar liefst 40 uur lang van kunt genieten. Dat is aanzienlijk meer dan de concurrentie, waardoor vooral de Solo 3 Wireless van Beats wel eens een goede koop zou kunnen zijn.

Beats Solo 3 Wireless

40 uur lang energie verstopt in een kleine accu? Beats neemt hier duidelijk een grote stap vooruit ten opzichte van de concurrentie. Dat is goed nieuws voor Apple, want Beats heeft het de laatste tijd zwaar te verduren gehad. Diverse spelers op de audiomarkt kwamen met uitstekende koptelefoons op de markt. Zo kwam Bose met de Quietcomfort 35 en bracht Motorola de Verveloop uit.

Consumenten lijken steeds meer te willen uitgeven aan goede oordopjes en de fabrikanten investeren hier overduidelijk in. Een Beats Solo 3 kopen zou je rond de € 300,- kosten. De prijs komt dan ook overeen met de laatste uitgave van Samsung, namelijk de Icon X earbuds.

Alle oordopjes die we in dit artikel bespreken, zullen gebruik maken van de nieuwe  Apple W1 Chip, dus ook de Solo 3 van Beats. Middels deze chip wordt Bluetooth omzeilt en zal er een (hopelijk) betere technologie gebruikt worden. Met de huidige versie van Bluetooth is er namelijk wel degelijk sprake van kwaliteitsverlies en Apple beweert dat met de W1 chip opgelost te hebben.

Je kunt de Beats Solo 3 kopen vanaf € 299,95. 

Beats X

Een ander product dat Apple onthulde, was de Beats X. Geen koptelefoon, maar earbuds verbonden middels de klassieke kabelstructuur. Wel draadloos alleen ook weer niet helemaal. Je hebt namelijk nog steeds een kabel tussen de beide earbuds hangen. Wil je de Beats X kopen, dan moet dat vooral voor de audiokwaliteit zijn. Want als je volledig draadloos wil gaan, zijn de Airpods een interessantere optie (en nog goedkoper ook).

Je kunt de Beats X kopen vanaf € 199,95.

Powerbeats 3

Ben jij vaak in de sportschool te vinden? Of hardloop je graag? Dan zijn de Powerbeats 3 mogelijk een goede toevoeging. De oordopjes zijn zweet- en waterbestendig zodat jij ook wanneer het regent kunt blijven doorsporten. Geen accuduur van 40 maar 12 uur. Prima, aangezien vergelijkbare modellen het met slechts 3 uur moeten doen.

Je kunt de Powerbeats 3 kopen vanaf € 199,95. 

Conclusie: Beats Solo 3 kopen voor de audioliefhebber

In dit geval kan per gebruiker verschillen welke koptelefoon het best bij je past. Wil jij optimaal genieten van je favoriete muziek, dan raden wij de Beats Solo 3 aan. Ben je van plan om tijdens het sporten je oordopjes te gebruiken, dan zouden wij eerder de Powerbeats 3 kopen.

 

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie